Noua arma SECRETA a lui Mourinho: portughezul s-a dat de gol la antrenament! Achizitia care il poate ajuta sa castige Liga Campionilor:

Autor: Sport.ro
Marti 09 Iulie 2013, 20:22

	Noua arma SECRETA a lui Mourinho: portughezul s-a dat de gol la antrenament! Achizitia care il poate ajuta sa castige Liga Campionilor:

► Stadionul e prea mic! STEAUA - PETROLUL, miercuri 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro!

Jose Mourinho si-a inceput ieri oficial mandatul de antrenor al lui Chelsea, al doilea in ultimul deceniu, tinand primul antrenament al verii. Acesta nu s-a prezentat insa nepregatit si a avut la el o noua arma secreta, scriu spaniolii de la Marca, care au dezvaluit ca portughezul se "inarmeaza", mai nou, inainte de fiecare antrenament cu un...IPad.

Mourinho a stat permanent cu gadgetul in mana, urmarind foarte atent datele oferite de, cel mai probabil, un program special de monitorizare antrenamentelor, program care l-ar putea ajuta sa sporeasca eficienta pregatirii pe care o face cu jucatorii sai.

Timp de 90 de minute, Mourinho si-a alergat fotbalistii, reveniti fiecare dupa o vacanta binemeritata, prelungita si de participarea la Cupa Confederatiilor, urmarind statisticile furnizate de noul sau "asistent".

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Chelsea

Jose Mourinho

CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT