Balonul de Aur Cristiano Ronaldo Leo Messi Luka Modric Campionate externe Modric s-a dezlantuit! Atac neasteptat la fostul coleg Ronaldo si argentinianul Messi, dupa ce amandoi au lipsit de la gala Balonului de Aur

Modric s-a dezlantuit! Atac neasteptat la fostul coleg Ronaldo si argentinianul Messi, dupa ce amandoi au lipsit de la gala Balonului de Aur

Luka Modric, cel mai bun jucator al lui 2018, castigator al titlului FIFA Best si al Balonului de Aur, acordat de France Football, spune ca Messi si Ronaldo au fost lipsiti de fair play si colegialitate.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Decembrie 2018, 16:54
Data actualizarii: Sambata 15 Decembrie 2018, 16:57

Luka Modric a incheiat dominatia lui Messi si Ronaldo la Balonul de Aur. Timp de 10 ani, cei doi si-au impartit trofeul, fiecare castigandu-l de cate 5 ori. Acum, Modric este cel mai bun jucator al lumii!

Luka Modric a vorbit pentru Sportske Novosti, din Croatia, despre titlul cucerit, dar si despre absenta celor doi rivali ai sai, Messi si Ronaldo, de la gala de la Paris.

Modric a lansat un atac neasteptat, spunand ca cei doi au fost lipsiti de fair play si colegialitate.

"Nu as putea spune de ce unii jucatori nu au venit, e alegerea lor. Dar se pare ca trofeele au valoare pentru ei doar atunci cand le castiga ei. Nu e fair play pentru colegi si pentru cei care voteaza si care i-au nominalizat timp de 10 ani. Nu e fair play nici fata de suporteri.

Dar, repet, fiecare se comporta asa cum considera", a spus Modric.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!