Metodele incredibile de antrenament ale lui Guardiola! Pentru prima oara cineva vorbeste despre asta: ce le-a interzis jucatorilor sai

Metodele incredibile de antrenament ale lui Guardiola! Pentru prima oara cineva vorbeste despre asta: ce le-a interzis jucatorilor sai

Joc, posesie, pozitionare - acestea sunt cele trei elemente cheie din jocul lui Guardiola, a dezvaluit Henry, fost jucator la Barca sub comanda lui Pepp, intr-un editorial pentru The Sun.

Fostul atacant francez scrie despre schimbarile pe care Guardiola le va putea aduce la Manchester City.

"Pentru el, victoria este o consecinta a jocului bun practicat pe teren conform planului sau, prin pozitionare si posesie", scrie Henry, care a fost una dintre victimele lui Pep. In Champions League, cand juca la Barca, desi a marcat contra lui Sporting Lisabona, Guardiola l-a scos de pe teren pentru ca nu si-a respectat pozitia in teren la faza golului.

Henry vorbeste si despre noua tactica adusa de Pep la Bayern, in care Neuer a devenit portar-libero, echipa jucand in anumite momente 1-2-5-3.

Si in afara terenului Guardiola vrea sa aiba controlul total. Jucatorii sai au interzis la vizionarea meciurilor de tenis sau Formula 1 pentru a nu sta in soare prea mult timo, iar hrana si bautura sunt controlate mereu, la fel si orele la care fiecare fotbalist se culca.

Antrenamentele sale sunt scurte si de intensitate ridicata, exact ca in meciurile de fotbal, mai explica Henry.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies