Campionate externe

Messi intra in scena! Argentinianul, implicat in transferul lui Neymar la Barcelona: apelul care poate schimba totul

Viitorul lui Neymar este inca sub semnul intrebarii.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 August 2019, 10:08
Data actualizarii: Marti 13 August 2019, 10:42

Lionel Messi se implica si el in "Operatiunea Neymar"! Argentinianul nu vrea sa-si vada prietenul jucand la Real Madrid. El l-a sunat pe brazilian si l-a rugat sa nu cumva sa semneze cu rivalii si sa se intoarca la Barcelona, scrie Marca. 

Relatia dintre cei doi este una excelenta, iar refacerea trio-ului Messi - Suarez - Neymar ar fi binevenita la echipa catalana. Cei trei au fost protagonistii unei perioada de glorie a Barcei. 

Neymar a recunoscut mereu ca el a crescut ca jucator si gratie apropierii de capitanul catalanilor, Leo Messi, care a avut grija de brazilian atunci cand a ajuns pe Camp Nou. Relatia buna dintre ei se intinde si dincolo de viata sportiva. Cei doi se respecta si se admira reciproc. 

Lionel Messi a facut tot ce a fost posibil in urma cu doi ani pentru a impiedica plecarea lui Neymar de la Barca, si chiar daca nu a reusit, nu a contenit sa declare cu fiecare ocazie ca isi doreste ca brazilianul sa revina pe Camp Nou intr-o buna zi. 

Acum este momentul propice pentru aceasta revenire, mai ales ca Neymar nu mai are niciun viitor la PSG, iar francezii sunt gata sa faca un mic compromis pentru a scapa de jucatorul nedorit. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies