Mancini a innebunit la golul lui Ibra: "Gata, il vreau! ACUM!" Seicii au pus deja un plan la cale: un SUPERSTAR la schimb si inca 20.000.000!

Autor: Sport.ro
Vineri 16 Noiembrie 2012, 11:59

	Mancini a innebunit la golul lui Ibra: "Gata, il vreau! ACUM!" Seicii au pus deja un plan la cale: un SUPERSTAR la schimb si inca 20.000.000!

Seicii de la Manchester City continua sa arunce cu bani in stanga si in dreapta, iar ultima tinta este Ibrahimovic.
 

Miliardarii de la City nu se lasa descurajati nici de banii omologilor lor de la PSG, nici de faptul ca Ibrahimovic a ajuns la Paris de doar cateva luni si sunt pregatiti sa faca o oferta nebuna.

Potrivit ultimelor zvonuri din presa de pe intreg continentul, citate de Transfermarketweb, reprezentantii clubului Manchester City sunt pregatiti sa faca o oferta uriasa, in care ar intra si o cedare a superstarului Edin Dzeko (26 de ani). Bosniacul nu a reusit sa se impuna ca titular in primul 11 al lui Mancini, iar seicii nu sunt multumiti de faptul ca trebuie sa ii plateasca un salariu urias desi el 'incalzeste' banca de rezerve la fiecare meci.

Pe langa cedarea fostului adversar al Romaniei, sefii de la City sunt gata sa faca si o oferta undeva in jurul a 20 de milioane de euro; bani la care s-ar adauga inca 14 sau 15 milioane, adica salariul anual al suedezului.

Ibrahimovic, cumparat la inceputul acestui sezon de la AC Milan in schimbul a 20 de milioane de euro, are un salariu stagional de 14 milioane, iar contractul este valabil pana in vara anului 2015.

Fostul mare fotbalist Diego Maradona a murit în urma unui stop cardio-respirator
BRAT

Modifică setările cookies