Campionate externe

Asalt pentru transferul de 150 de milioane de euro al lui Haaland! Detaliul inedit inclus în tranzacție

Manchester City poate da lovitura pe piața transferurilor. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 10:42
Data actualizarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 11:35

Pep Guardiola își poate îndeplinu un vis. Erling Halaand ar putea ajunge la Manchester City cât de curând, acesta dorind să se despartă de Borussia Dortmund. Atacantul norvegian este urmărit de multe cluburi, însă Manchester City pare să fie în pole-position.

Gruparea de pe Etihad speră să îl convingă pe Haaland și cu un ajutor extern. Haaland este aproape de a semna un contract de 21 de milioane de euro cu Puma, imediat după ce înțelegerea actuală cu Nike va expira.

  • Manchester City speră că l-au convins! Detaliul ce poate fi decisiv în mutarea lui Halaand pe Etihad Stadium

Erling Haaland, atacantul dorit de o lume întreagă

Puma este compania ce se ocupă și de imaginea lui Manchester City, iar relațiile dintre cei din club și cei din companie sunt foarte strânse. Astfel că ”cetățenii” vor colabora cu reprezentanții firmei de îmbrăcăminte în speranța că îl vor convinge pe Haaland să vina în Anglia.

DailyStar spune că suna de transfer al lui Haaland ar fi de 150 de milioane de euro. Atacantul de 21 de ani are 68 de goluri în 67 de meciuri jucate pentru Borussia Dortmund, fiind un adevărat ”killer” al compartimentului ofensiv. Molde (50 de meciuri/20 de goluri), RB Salzburg (27/29) și Bryne (16/0) sunt celelalte echipe din cariera norvegianului.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies