Henrik Larsson Helsinborgs Jordan Larsson Suedia Campionate externe

Like father, like son | Fiul legendarului Henrik Larsson face senzatie campionatul Suediei! Ce gol a reusit pustiul de 18 ani

Jordan Larsson mosteneste din talentul legendarului sau tata, Henrik Larsson, fost atacant la Helsinborgs, Feyenoord, Celtic si Barcelona. In varsta de doar 18 ani, tanarul atacant are in fata un viitor promitator.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2015, 18:29
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2015, 18:42

Cand inveti de la cei mai buni, poti deveni unul dintre ei. Iar cand unul dintre cei mai buni e chiar tatal tau, cu siguranta poti spune ca planetele s-au aliniat pentru tine. Este si cazul tanarului Jordan Larrson.

Fiul fostului mare atacant suedez, care a imbracat tricourile unor formatii ca Feyenoord, Celtic, Barcelona si Manchester United, activeaza in prima liga suedeza, la Helsinborgs. Si e titular la doar 18 ani!

Jordan a bifat deja 22 de partide la Helsinborgs si si-a castigat postul de titular. Mai mult, acesta a reusit sa ii castige deja pe fani cu prestatiile, dar si cu golurile sale.

Tanarul atacant a recidivat nu mai departe de ieri, atunci cand a inscris impotriva celor de la AIK Stockholm. Acesta a dat doua goluri, iar prima reusita a fost una exceptionala.

Pe banca lui Helsinborgs sta chiar Henrik Larsson.

Larsson Jr. are deja selectii la nationalele U17 si U19 ale Suediei, pentru care a marcat si doua goluri.

Modifică setările cookies