Leo Messi Al Nasr Cristiano Ronaldo Campionate externe

Leo Messi și Cristiano Ronaldo, în aceeași echipă! Clubul care visează să îi aducă împreună pe cei mai buni jucători ai ultimului deceniu 

Cristiano Ronaldo (37 ani) este liber de contract după despărțirea de Manchester United, anunțată de „diavolii roșii” marți seară. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 14:42
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 14:49

Superstarul portughez a rămas fără echipă în plin Campionat Mondial după ce și-a reziliat, de comun acord, contractul cu Manchester United. Anunțul a venit la o săptămână de la interviul exploziv acordat de Cristiano Ronaldo lui Piers Morgan, în care critica dur conducerea de pe Old Trafford și se lua și de antrenorul Erik ten Hag, pe care a spus că nu îl respectă. 

Astfel, numele atacantului a început să fie asociat cu mai multe cluburi care apar ca variante, iar unul dintre cele mai „surprinzătoare” a fost cel al lui Al Nasr, din Arabia Saudită. Conducătorii saudiți ar avea un plan cu totul „nebun”, acela de a-i uni pe Cristiano Ronaldo și Leo Messi în aceeași echipă. 

Șeicii miliardari din Arabia Saudită vor să îi pună pe Messi și Ronaldo în aceeași echipă 

Oficialii din Arabia Saudită au început deja să facă demersurile pentru a îi oferta pe cei doi granzi care au dominat fotbalul mondial în ultimul deceniu, informează sport.es. Portughezul a primit deja o super-ofertă, aproape de nerefuzat de la Al Nasr, care ar plănui o discuție și cu Leo Messi după Campionatul Mondial. 

Ronaldo a refuzat deja o ofertă colosală în vară, având ca scop să ajungă într-o formă cât mai bună la Mondial, însă și-a „forțat” plecarea de la United după startul dezastruos. Presa iberică nu exclude varianta ca portughezul să joace șase luni la Newcastle, cedat de arabi, iar apoi să meargă la Al Nasr pentru a-și încheia cariera. 

Pentru a-și promova campionatul, saudiții îl „ținesc” și pe Leo Messi, care a semnat recent un contract de ambasador al turismului în Arabia Saudită. Contractul ar depăși o sută de milioane de euror și ar veni și cu opțiunea ca argentinianul să joace în Arabia pe un salariu care nu ar putea fi combătut de niciun alt club din lume. 

Șansele ca cei doi să ajungă în Arabia Saudită sunt minime însă, în contextul în care atât Messi cât și Ronaldo au primit propuneri și din Statele Unite ale Americii. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies