Campionate externe

Lacrimi de nervi pentru Stancu! Galata vrea sa-l DEA AFARA! Atacantul de 5.5 mil DISTRUS in 30 de secunde de Terim

Stancu a dat 10 goluri la Orduspor si credea ca l-a convins pe 'Imparatul' Terim ca merita un loc la Galatasaray. Acum, a primit cea mai proasta veste din 2012!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Mai 2012, 17:04
Data actualizarii: Sambata 19 Mai 2012, 17:01

Hurriyet scrie ca Stancu va fi scos la vanzare de Galata, care vrea sa-si recupereze investitia de 5.5 milioane de euro facuta cu el acum cu un an si jumatate. Adus de la Steaua sa fie golgeter, Stancu n-a rezistat decat 6 luni la Istanbul, apoi a plecat imprumut la Orduspor.

Daca nu vor gasi cumparatori dispusi sa se apropie de pretul pe care il vor, sefii Galatei iau in calcul sa-l trimita inapoi la Ordu, unde Hector Cuper a cerut orice sacrificiu pentru a-l avea din nou.

Bogdan Stancu n-a primit nicio sansa din partea lui Fatih Terim. Una dintre primele decizii ale 'Imparatului' in momentul in care a acceptat revenirea la Galata, la inceputul sezonului, a fost sa-i trimita pe Culio si Stancu la Orduspor. Acum, argentinianul a fost anuntat ca mai primeste o sansa, in timp ce Stancu n-a facut decat sa-si salveze cota cu golurile marcate in 2011 - 2012.


Modifică setările cookies