Liga 1

Lui Stancu nu ii vine sa creada ca Tatu e titular: "Aoleu, doar trei goluri a dat?" Unde va juca in sezonul viitor!

Bogdan Stancu anunta in ProSport ca nu vrea sa revina in Ghencea in sezonul urmator si a dezvaluit ce planuri are.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Mai 2012, 09:15
Data actualizarii: Joi 03 Mai 2012, 09:20

"Eu nu am auzit nimic de revenirea la Steaua. Dimpotriva, am inteles ca antrenorul de la Orduspor si presedintele de aici vor sa-mi prelungeasca imprumutul.

Nu cred ca ar fi o solutie pentru mine sa ma intorc, nu vad cum m-ar avantaja. Saptamana asta aflu incotro o voi lua, sa vad ce ganduri au cei de la Galatasaray cu mine, daca ma vor sau o sa ma dea imprumut in alta parte.", spune Stancu in ProSport.


Bogdan Stancu nu intelege de ce atacantii Stelei au marcat atat de putine goluri in acest sezon si crede ca doar Rusescu il poate inlocui cu succes. "Pfff, daca ar fi sa numar golurile, cred ca Rusescu ar fi cel mai aproapiat. E o problema mare in acest moment ca atacantii Stelei au marcat foarte putin. Dupa Rusescu cine e urmatorul?

Mihai Costea cu sase goluri? Aoleu, cam putin. Nikolici un gol, Florin Costea un gol si Tatu trei goluri? Exact ce spuneam. Campionatul mai are putin si se termina, dar atacantii au inscris foarte putin. Eu tot in linia a doua jucam si faceam spatii, dar marcam mai mult de trei goluri pe sezon. Conteaza cat ajuti echipa, dar pentru un atacant vorbesc golurile la finalul campionatului.", a mai spus Stancu.


Modifică setările cookies