Leo Messi Barcelona James Milner Liverpool Campionate externe

"Te obliga sa alergi cu picioarele inchise!" Zeul Messi! L-a distrus pe teren, insa i se inclina! Ce spune un jucator de la Liverpool despre starul argentinian: "Te face sa te simti ca un prost!"

Messi este unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume, iar jucatorii mari din fotbal o recunosc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Octombrie 2019, 09:51
Data actualizarii: Miercuri 16 Octombrie 2019, 10:01

James Milner (33 ani) de la Liverpool si-a recunoscut admiratia pentru starul argentinian, chiar daca a contribuit la distrugerea Barcelonei pe Anfield, in semifinalele Champions League ale sezonului trecut. Barcelona a castigat cu 3-0 meciul tur, jucat pe teren propriu, iar Messi a fost personajul principal, reusind un gol de generic, din lovitura libera in poarta lui Alisson. 

Dati ca si calificati, catalanii au mers pe Anfield acolo unde, au asistat neputinciosi la recitalul echipei engleze, care i-a umilit, la propriu, prin cel mai jenant gol incasat de Barcelona vreodata. Meciul s-a terminat 4-0 pentru Liverpool, care a ajuns detinatoarea trofeului Champions League.

Intr-un interviu acordat recent celor de la BT Sport, James Milner a dezvaluit ca il admira pe Messi. 

"Te face sa arati ca un prost, este imposibil sa nu te ridiculizeze pe teren. Cand primeste mingea si porneste catre poarta rivala, te obliga sa alergi cat mai repede posibil si intotdeauna trebuie sa o faci cu picioarele inchise", a declarat Milner.

Modifică setările cookies