Gest fabulos al lui Ronaldinho! Fostul star al Barcei s-a oferit sa joace pentru Chapecoense dupa dezastrul aviatic

Gest fabulos al lui Ronaldinho! Fostul star al Barcei s-a oferit sa joace pentru Chapecoense dupa dezastrul aviatic

Lumea fotbalului e alaturi de clubul Chapecoense, care si-a pierdut 19 jucatori in dezastrul aviatic din Columbia. 

Chapecoense era in drum spre cel mai important meci din istoria sa, finala Copei Sudamericana, varianta sud-americana a Europa League.

Au murit 19 din lotul de 22 de jucatori aflati in avionul ce zbura din Brazilia spre Columbia. Lumea fotbalului a sarit sa-i ajute pe cei ramasi si sa puna umarul la reconstructia echipei. Brazilienii au promis ca Chapecoense nu va putea sa retrogradeze timp de 3 sezoane, iar mai multe cluburi s-au oferit sa le imprumute jucatori.

Argentinianul Riquelme a anuntat ieri ca e dispus sa joace si el pentru Chapecoense, iar azi a venit randul lui Ronaldinho sa-si anunte disponibilitatea de a reveni pe teren pentru Chapecoense.

"E un moment dureros. Avem timp sa vorbim despre asta. Ronaldinho se potriveste profilului, poate fi timpul potrivit. Dar in momentul asta sa lasam familiile sa isi planga mortii, iar apoi vedem ce e de facut pentru acest club. Noi suntem alaturi de ei si vrem sa-i ajutam cum putem. Suntem implicati, suntem impreuna in asta. Ronaldinho vrea sa ajute, asta e clar",
a spus fratele lui Ronaldinho, care i-a fost si agent in perioada in care brazilianul a jucat. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies