Ronaldinho Dario Conca guangzhou evergrande Campionate externe

FABULOS! Faza lui Ronaldinho nici nu se compara cu asta! Faza serii in Liga Campionilor! De cate ori au dat-o in bara in 3 secunde: VIDEO

In Liga Campionilor Asiei a avut loc una dintre cele mai amuzante faze din ultimul timp! Nu si pentru cei de la Lekhwiya, cei care au ratat incredibil!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Septembrie 2013, 14:41
Data actualizarii: Joi 19 Septembrie 2013, 14:39

Echipa unui antrenor care a castigat Campionatul Mondial a trecut prin mari emotii la o singura faza - adversarii parca si-au dorit sa bata un record si sa trimita mingea in bara in mod repetat!

Guangzhou Evergrande a castigat categoric cu 4-1 in fata celor de la Lekhwiya din Qatar in Liga Campionilor Asiei insa echipa lui Marcelo Lippi a avut si mult noroc. Mai ales la o faza ce a avut loc in minutul 20. In doar 3 secunde, mingea a lovit bara portii Zeng Cheng de 3 ori!

Cel mai bine platit jucator din Asia, Dario Conca, deschisese scorul in min 14, pentru ca Elkson sa-l majoreze 2 minute mai tarziu. Muriqui a dus scorul pauzei la 3-0 pentru Guangzhou. Gazdele au redus din diferenta prin autogolul lui Zhang Linpeng in min 51, pentru ca acelasi Elkson sa stabileasca scorul final in minutul 77.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!