FABULOS! Faza lui Ronaldinho nici nu se compara cu asta! Faza serii in Liga Campionilor! De cate ori au dat-o in bara in 3 secunde: VIDEO

Autor: Sport.ro
Joi 19 Septembrie 2013, 14:41
FABULOS! Faza lui Ronaldinho nici nu se compara cu asta! Faza serii in Liga Campionilor! De cate ori au dat-o in bara in 3 secunde: VIDEO

In Liga Campionilor Asiei a avut loc una dintre cele mai amuzante faze din ultimul timp! Nu si pentru cei de la Lekhwiya, cei care au ratat incredibil!

Echipa unui antrenor care a castigat Campionatul Mondial a trecut prin mari emotii la o singura faza - adversarii parca si-au dorit sa bata un record si sa trimita mingea in bara in mod repetat!

Guangzhou Evergrande a castigat categoric cu 4-1 in fata celor de la Lekhwiya din Qatar in Liga Campionilor Asiei insa echipa lui Marcelo Lippi a avut si mult noroc. Mai ales la o faza ce a avut loc in minutul 20. In doar 3 secunde, mingea a lovit bara portii Zeng Cheng de 3 ori!

Cel mai bine platit jucator din Asia, Dario Conca, deschisese scorul in min 14, pentru ca Elkson sa-l majoreze 2 minute mai tarziu. Muriqui a dus scorul pauzei la 3-0 pentru Guangzhou. Gazdele au redus din diferenta prin autogolul lui Zhang Linpeng in min 51, pentru ca acelasi Elkson sa stabileasca scorul final in minutul 77.
 

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT