Campionate externe

E gata! Al doilea transfer al bogaților de la Newcastle în această iarnă. ”Coțofenele” îi plătesc clauza de reziliere

Newcastle a fost cumpărată, în luna octombrie, de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite, deținut de familia regală, care are o avere colectivă estimată la 1,4 trilioane de dolari. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 08:46
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 08:53

Se așteaptă ca noua conducere a ”coțofenelor” să pregătească o campania spectaculoasă de achiziții pentru salvarea echipei de la retrogradare. În Premier League, Newcastle se află într-o situație dificilă. Este pe penultimul loc, cu doar 11 puncte, la egalitate cu Burnley.

De la Burnley va veni și următorul transfer al lui Newcastle. Este vorba despre atacantull Chris Wood (30 de ani).

Newcastle îi va plăti clauza de reziliere, în valoare de 28 de milioane de euro, iar în cursul zilei de miercuri va efectua vizita medicală și va semna contractul cu ”coțofenele”, valabil pentru următoarele trei sezoane, notează jurnalistul Nicolo Schira.

Wood ar fi al doilea transfer al iernii pentru Newcastle, care a plătit 15 milioane de euro pentru transferul lui Trippier de la Atletico Madrid.

Australianul Chris Wood are doar trei goluri marcate în acest sezon pentru Burnley, în 21 de partide.

Wood este un jucător cu experiență în fotbalul englez, unde a evoluat pentru West Brom, Barnsley, Brighton, Birmingham, Bristol City, Millwall, Leicester, Ipswich și Leeds.

În 2017, Burnley plătea 16,4 milioane de euro pentru transferul său de la Leeds. 

Modifică setările cookies