Dezvaluire neasteptata despre transferul lui Neymar! Cum l-a convins Messi pe brazilian sa semneze cu Barca:

Autor: Sport.ro
Joi 05 Septembrie 2013, 20:24

	Dezvaluire neasteptata despre transferul lui Neymar! Cum l-a convins Messi pe brazilian sa semneze cu Barca:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Messi si Neymar se inteleg de minune la Barca, in ciuda spuselor rivalilor, care anunta ca cei doi se vor "calca serios pe picioare" la echipa. Cel putin asta spune fotbalistul brazilian, care a povestit in cartea sa "Conversatii cu tatal meu" cat de mult il admira pe colegul Messi.

Ajuns in aceasta vara la Barca, in schimbul a peste 50 de milioane de euro, Neymar povesteste ca acesta a fost unul dintre visele sale, sa joace alaturi de cel mai bun fotbalist al planetei, asa cum il numeste pe Messi.

"L-am cunoscut pe Messi la Mondialul Cluburilor, in 2011. Ne-am salutat la sfarsitul meciului si am putut simti respectul unei legende ca Messi. M-a impresionat nu doar nivelul fotbalistic fantastic si genialitatile din teren, ci si modestia sa", a dezvaluit Neymar Jr.

Alaturi de spusele fiului sau, tatal lui Neymar a adaugat si el cateva detalii, printre care si cele dinaintea transferului in Spania.

"Cand au aparut zvonurile ca fiul meu nu ar fi bine primit la Barcelona, insusi Messi a decis sa discute cu Neymar. Au schimbat mai multe mesaje, iar Leo i-a spus ca el si colegii sai sunt nerabdatori sa le fie alaturi. L-a asigurat ca va fi primit foarte bine", a spus acesta.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT