Arde Craiova! Mititelu a facut scrisoare la FIFA impotriva CS Universitatea Craiova! Cele 4 cereri:

Joi 05 Septembrie 2013, 19:38
Arde Craiova! Mititelu a facut scrisoare la FIFA impotriva CS Universitatea Craiova! Cele 4 cereri:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

FC Universitatea Craiova, clubul patronat de Adrian Mititelu, a anuntat pe site-ul oficial ca a cerut la FIFA ca echipa finantata de primarie sa fie exclusa din Liga a II-a. Mititelu cere ca CS Universitatea si sa ii fie interzis sa foloseasca insemnele, culorile si imnul Universiatii.

"Astazi clubul nostru a sesizat FIFA cu o actiune impotriva Federatiei Romane de fotbal si a SC Club Sportiv U Craiova SA. In cadrul actiunii am solicitat FIFA sa ne admita urmatoarele capete de cerere: 1. Excluderea SC Club Sportiv U Craiova SA din cadrul competitiei Ligii a II-a; 2. Obligarea acestei societati de a-si schimba denumirea; 3. Interdictia de a folosi, de catre aceasta societate, a culorilor, insemnelor, imnului, care apartin de drept clubului nostru; 4. Obligarea in solidar a FRF si Club Sportiv U Craiova SA de a plati suma de 50.000 euro, reprezentand daune interese, pentru fiecare zi in care si-au asumat istoria Clubului de Fotbal Universitatea Craiova. Urmeaza ca FIFA sa stabileasca un termen de judecata, cel mai probabil la sfarsitul lunii octombrie a acestui an", se arata in comunicatul FC Universitatea.
In paralel, Fotbal Club Universitatea Craiova a inaintat o plangere penala Directiei Nationale Anticoruptie "pentru savarsirea mai multor infractiuni de catre toti cei implicati",
scrie pe site-ul Universitatii.

FC Universitatea Craiova si CS Universitatea Craiova au fost primite in Liga a II-a, in urma sedintei din 14 august a Comitetului Executiv al FRF.

Citeste si:
Asociațiile de magistrați cer intervenția lui Iohannis după modificările aduse la Legile justiției
BRAT