Arde Craiova! Mititelu a facut scrisoare la FIFA impotriva CS Universitatea Craiova! Cele 4 cereri:

Autor: Sport.ro
Joi 05 Septembrie 2013, 19:38
Arde Craiova! Mititelu a facut scrisoare la FIFA impotriva CS Universitatea Craiova! Cele 4 cereri:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

FC Universitatea Craiova, clubul patronat de Adrian Mititelu, a anuntat pe site-ul oficial ca a cerut la FIFA ca echipa finantata de primarie sa fie exclusa din Liga a II-a. Mititelu cere ca CS Universitatea si sa ii fie interzis sa foloseasca insemnele, culorile si imnul Universiatii.

"Astazi clubul nostru a sesizat FIFA cu o actiune impotriva Federatiei Romane de fotbal si a SC Club Sportiv U Craiova SA. In cadrul actiunii am solicitat FIFA sa ne admita urmatoarele capete de cerere: 1. Excluderea SC Club Sportiv U Craiova SA din cadrul competitiei Ligii a II-a; 2. Obligarea acestei societati de a-si schimba denumirea; 3. Interdictia de a folosi, de catre aceasta societate, a culorilor, insemnelor, imnului, care apartin de drept clubului nostru; 4. Obligarea in solidar a FRF si Club Sportiv U Craiova SA de a plati suma de 50.000 euro, reprezentand daune interese, pentru fiecare zi in care si-au asumat istoria Clubului de Fotbal Universitatea Craiova. Urmeaza ca FIFA sa stabileasca un termen de judecata, cel mai probabil la sfarsitul lunii octombrie a acestui an", se arata in comunicatul FC Universitatea.
In paralel, Fotbal Club Universitatea Craiova a inaintat o plangere penala Directiei Nationale Anticoruptie "pentru savarsirea mai multor infractiuni de catre toti cei implicati",
scrie pe site-ul Universitatii.

FC Universitatea Craiova si CS Universitatea Craiova au fost primite in Liga a II-a, in urma sedintei din 14 august a Comitetului Executiv al FRF.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT