Declaratia SOC facuta de Ibrahimovic: "Mi-as da viata pentru el!" Pe cine lauda starul lui PSG:

Autor: Sport.ro
Luni 30 Septembrie 2013, 15:38

	Declaratia SOC facuta de Ibrahimovic: "Mi-as da viata pentru el!" Pe cine lauda starul lui PSG:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Odata cu lansarea cartii autobiografice "Eu sunt Zlatan", Ibrahimovic a tinut sa vorbeasca despre doi dintre cei mai buni antrenori ai lumii Jose Mourinho si Pep Guardiola. Suedezul a jucat pentru Mourinho la Inter Milan si a avut numai cuvinte de lauda la adresa acestuia.

"Mourinho este un antrenor remarcabil. Mi-as da viata pentru el. Este extrem de inteligent si reuseste de fiecare data sa isi motiveze jucatorii. De asemena este capabil sa formeze o echipa puternica, in schimb Guardiola nu poate. De ce a ales Bayern? pentru ca echipa se poate descurca si fara el. A cumparat jucatori noi de care nu are nevoie. A fost o alegere inteleapta pentru Guardiola pentru ca in momentul de fata nimic nu poate merge prost la echipa. Indiferent de situatie el va avea succes.

Guardiola este un antrenor fantastic. Dar ca om?! este un las. El nu este om. I-am spus ca daca e de parere ca locul meu nu e aici sa imi spuna. Raspunsul lui a fost ca sunt un super jucator si ca fac totul foarte bine, insa intr-un final am ajuns pe banca de rezerve."

Suedezul de 31 de ani a mai dezvaluit faptul ca s-ar vedea jucand la Bayern intr-o zi dar numai dupa ce va pleca Guardiola. Totusi nu se poate vorbi de o mutare in Germania atata timp cat presedintele clubului il vede ca o problema.

Sute de mii de americani au ieșit în stradă. Garda Națională a mobilizat 43.000 de angajați
BRAT