Joseph Blatter FIFA Campionate externe

Declaratia incredibila a sefului FIFA: "E o eroare ca organizam Mondialul din 2022 in Qatar! Se fac multe greseli in viata"

Presedintele FIFA a recunoscut, in premiera, faptul ca atribuirea Mondialului din 2022 Qatarului a fost o greseala.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 13:14
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 13:32

Presedintele FIFA, Joseph Blatter, a declarat astazi ca atribuirea organizarii Cupei Mondiale din 2022 Qatarului a fost o eroare.

Intrebat de un jurnalist de la postul radio-TV elvetian RTS daca desemnarea Qatarului drept gazda a CM a fost o greseala, tinand cont de temperaturile cuprinse vara intre 40 si 50 de grade Celsius, Blatter a raspuns: "Da, bineinteles. Stiti, se comit multe greseli in viata".

"Raportul tehnic indica faptul ca este foarte cald vara in Qatar, dar Comitetul Executiv (n.r. - al FIFA), cu o larga majoritate, a decis ca se va juca in Qatar", a continuat seful FIFA.

In aceste conditii, "este foarte probabil" ca Mondialul din 2022 sa se dispute iarna, a precizat Blatter, un sustinator al acestei variante.

"Cea mai buna data ar fi la finalul anului. Trebuie sa ramanem un pic realisti. Pentru mine, daca se schimba si se va schimba, pentru ca nu se poate juca vara, chiar daca gazdele insista, trebuie sa jucam iarna, la sfarsitul anului", declarase Blatter, la 21 aprilie.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies