Decizie surprinzatoare la Barca, dupa ce noul sef a pus mana pe telefonul "rosu"! Omul care l-a facut pe Sandro Rosell sa demisioneze e gata sa-si RETRAGA acuzatiile!

Autor: Sport.ro
Luni 27 Ianuarie 2014, 09:18

	Decizie surprinzatoare la Barca, dupa ce noul sef a pus mana pe telefonul "rosu"! Omul care l-a facut pe Sandro Rosell sa demisioneze e gata sa-si RETRAGA acuzatiile!

► Unii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

Jordi Cases, membrul Consiliului de Administratie al Barcei care l-a acuzat pe Sandro Rosell ca a deturnat 40 de milioane de euro din contul clubului, e gata sa-si retraga plangerea, dupa ce s-a sfatuit cu avocatul sau - Felipe Izquierdo, anunta cotidianul catalan La Vanguardia.

Potrivit sursei citate, Cases considera ca si-a indeplinit obiectivul, acela de a evidentia faptul ca o suma foarte mare de bani a disparut din contul clubului, dar a fost si impresionat de atitudinea noului presedinte Josep Maria Bartomeu.

Astfel, una dintre primele masuri luate de Bartomeu, impreuna cu vicepresedintele Jordi Cardoner, a fost sa il spune pe Jordi Cases, acestia aranjand si o intalnire pentru zilele viitoare, cand se asteapta sa ajunga la o intelegere.

Chiar daca lucrurile se vor indrepta in ceea ce priveste relatiile dintre membrii Consiliului de Administratie, iar avocatul lui Cases va depune cererea de retragere a plangerii, dosarul va fi studiat in continuare de judecatorul desemnat sa se ocupe de caz, acesta urmand sa decida daca va continua sau nu investigatia, in functie de posibila prejudiciere a statului spaniol.

Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia de vaccinare. Primim peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie
BRAT

Modifică setările cookies