Mutu poate trimite un GOLGHETER la Steaua: "S-ar integra rapid in sistemul lui Reghe!" Atacantul cu minim un gol pe meci, propus in Ghencea:

Autor: Sport.ro
Luni 27 Ianuarie 2014, 09:00

	Mutu poate trimite un GOLGHETER la Steaua: "S-ar integra rapid in sistemul lui Reghe!" Atacantul cu minim un gol pe meci, propus in Ghencea:

► Unii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

Steaua a plecat in acest weekend in al doilea cantonament al perioadei de iarna, Laurentiu Reghecampf ducandu-si jucatorii tot in Spania, unde anunta ca va schimba modul de pregatire, urmand sa puna mai mult accent pe antrenamentele tehnico-tactice.

Cel de-al doilea cantonament este menit sa-i faca o idee antrenorului stelist si despre modul in care va trebui sa abordeze returul de campionat, dar si despre alegerile din primul 11.

Unul dintre compartimentele asupra careia Reghe are trebui sa se concentreze atent, spun fanii, este cel ofensiv, compartiment care nu a aratat prea bine in prima parte a pregatirilor.

Cu un Keseru abia venit si cu grecul Kapetanos iesit din forma, ba chiar ramasi si fara Stefan Nikolic, stelistii nu au foarte multe solutii, iar acest lucru il nelinisteste si pe Emerich Ienei, fostul mare antrenor al echipei din Ghencea.

Ienei, care a criticat usor rezultatele Stelei din primul cantonament, face acum o propunere surpriza, sfatuindu-i pe conducatorii ros-albastri sa il transfere pe Younes Hamza.

Iesit din circuitul primei echipe a Petrolului dupa venirea lui Mutu, cel care l-a trimis pe banca de rezerve, Hamza este pe picior de plecare de la echipa ploiesteana, iar de acest lucru ar putea profita chiar Steaua, crede Ienei.

"Keseru nu este in acest moment ceea ce vrea Steaua, are nevoie de timp pentru a se integra in sistemul de joc. Din punctul meu de vedere, Hamza este un atacant de mare valoare si cred ca ar putea sa se integreze rapid in sistemul de joc al Stelei. Ar fi o idee de luat in seama", a spus acesta, citat de Ziarul Ring.

Aflat in ultimele luni de contract la Petrolul, golgheterul tunisian, care are o medie incredibila de peste 1 gol pe meci, si-a exprimat si el dorinta de a parasi Petrolul, negociand in ultimele saptamani cu mai multe formatii.

Coronavirus România, bilanț 1 martie. Peste 800.000 de persoane s-au infectat cu Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies