Nicolae Stanciu Slavia Praga Wuhan Three Towns Campionate externe

De ce depinde transferul lui Nicolae Stanciu la Slavia Praga! Cehii îi oferă un salariu fabulos

Nicolae Stanciu (29 de ani) este aproape de plecarea de la Wuhan Three Towns. Totul depinde de decizia chinezilor în cazul mijlocașului român.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 16:29
Data actualizarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 16:51

Slavia Praga, fosta echipă a lui Stanciu, vrea să-l readucă pe mijlocaș și e gata să-i ofere un salariu fabulos, de 1,8 milioane de euro pe sezon, notează AS.ro. În acest caz, ar pica definitiv varianta unui transfer la CFR Cluj, având în vedere că ardelenii nu au forța financiară să se apropie de oferta cehilor.

Nicolae Stanciu, dorit de fosta sa echipă: ”Vedem ce vor cei din China”

Dacă Wuhan va fi de acord cu plecarea lui Stanciu, atunci internaționalul va lua în considerare oferta făcută de fosta sa echipă, susține impresarul fotbalistului.

„Aşteptăm şi vedem ce vor cei din China. Să spună hotărât că-l lasă să plece. E sub contract, e greu de vorbit aşa. Ei au ţinut foarte tare la Stanciu, dar au primit bani buni pe el. Ăsta e fotbalul, vii, pleci, vii, pleci. Niciun jucător să nu spună `nu mă duc acolo niciodată`.

Toată cariera lui a avut perioade extraordinare. N-a fost un jucător care să nu facă faţă unde a fost. În momentul ăsta, dacă mă întrebaţi, nu este ceva viabil. România nu îşi permite transferul lui Stanciu. Când pleacă afară, e foarte greu să se mai întoarcă. 

Stanciu este cel mai mare fotbalist pe care îl are România în momentul actual. Poate să se supere oricine, dar nu zic asta pentru că îl reprezint eu”, a spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Vândut de Slavia Praga la Wuhan Three Towns pentru 4 milioane de euro, la începutul acestui an, Stanciu s-a adaptat excelent în China, iar în primele sale 18 meciuri a reușit opt goluri și șapte pase decisive, fiind lider cu echipa sa în campionat.

5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Nicușor Stanciu, potrivit transfermarkt.com

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies