Cum arata HARTA meciurilor suspecte de blat din Europa facuta de L'Equipe! Spania, Germania si Anglia nu scapa

Cum arata HARTA meciurilor suspecte de blat din Europa facuta de L'Equipe! Spania, Germania si Anglia nu scapa

Aflati intr-un nou scandal de meciuri posibil aranjate, francezii de la L'Equipe prezinta imaginea scandalurilor care au lovit marile campionate ale Europei.

Presedintele clubului Olympique Marseille, Vincent Labrune, si predecesorii sai, Jean-Claude Dassier si Pape Diouf, au fost retinuti si sunt interogati de politia franceza pentru fraude comise la mai multe transferuri, informeaza nouvelobs.com. Cei trei au fost plasati in arest, potrivit unor surse din politia franceza.

Printre transferurile anchetate se afla si trecerea atacantului Andre-Pierre Gignac de la Toulouse la Olympique Marseille, in vara anului 2010. Jean-Claude Dassier a fost retinut la Paris si plasat in custodie la Nanterre (Hauts-de-Seine), in timp ce Vincent Labrune si Pape Diouf sunt audiati la Marseille.

Alaturi de Labrune a fost retinut si adjunctul sau, Philippe Perez. Anchetatorii sustin ca au suficiente dovezi impotriva actualei si fostei conduceri a clubului din sudul Frantei.

De asemenea, trei echipe, Nimes Olympique, Dijon si Caen sunt anchetate pentru meciuri trucate in a doua Liga din Franta!

In acest context, L'Equipe a facut harta meciurile suspecte de blat din Europa. Spania, Italia, Anglia si Germania apar pe aceasta harta.

Citeste si:SpaniaGermania
VIDEO PROTVPLUS.RO

Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră
BRAT

Modifică setările cookies