VIDEO EXCLUSIV Cosmin Contra a semnat: ”Încerc să fac încă o minune”

Cosmin Contra damac fc Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Iunie 2024, 16:25
Data actualizarii: Marti 04 Iunie 2024, 17:53

Emisiunea Emoții Europene este difuzată în direct pe Sport.ro și VOYO de luni până vineri, de la ora 11:00. EURO 2024 este LIVE pe PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Cosmin Contra (48 de ani), fostul selecționer al României, antrenează de mai bine de un an în Arabia Saudită, la Damac FC, cu care a încheiat sezonul pe locul zece, departe de locurile retrogradabile.

Parcursul echipei i-a determinat pe șeicii lui Damac FC să-i ofere un nou contract fostului antrenor de la Dinamo, valabil pentru încă un sezon.

Cosmin Contra a dezvăluit că a semant deja contractul cu echipa pe care o antrenează din martie 2023 și este gata să ”mai facă o minune” la Damac, acolo unde-l pregătește și pe Nicolae Stanciu.

Cosmin Contra a semnat: ”Mi-am câștigat dreptul ăsta”

Acum doar ce-am terminat un campionat foarte complicat în Arabia Saudită, mi-am îndeplinit obiectivul cu foarte mult timp înainte, ceva probleme la echipă. Am renovat încă un an contractul. Acum am nevoie de odihnă, am nevoie să-mi recuperez energiile pentru următorul campionat care va fi mult mai dificil. Mă odihnesc, simplul fapt că stau aici acasă și fac lucruri care mă relaxează îmi e de folos.

Eu cred că mi-am câștigat dreptul ăsta. Negocierile sunt complicate cu cei de acolo. Am câștigat dreptul de a mai continua încă un an, am făcut minuni, la un moment dat eram pe locul cinci. Am terminat un pic în genunchi campionatul, dar numai eu știu ce dificultăți am avut. 

Îmi recuperez cât mai bine forțele și să încerc să fac încă o minune la echipa la care sunt. Dacă timpul îmi va permite, voi merge în Germania pentru a vedea un meci al echipei naționale, să văd cum stau cu timpul”, a spus Cosmin Contra într-o intervenție în emisiunea Emoții Europene.

Înainte de a antrena la Damac FC, Cosmin Contra a pregătit o altă echipă din Arabia Saudită, Al-Ittihad, cu care a pierdut dramatic titlul în sezonul 2021-2022.

În septembrie, Damac l-a transferat pe Nicolae Stanciu la insitențele lui Cosmin Contra, iar în schimbul său arabii au plătit nu mai puțin de 2,5 milioane de euro.

  • Campionatul European din Germania 2024 se vede în exclusivitate la PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

VIDEO - Emisiunea ”Emoții Europene”, cu Cosmin Contra și Ionel Ganea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!