Cosmarul a luat sfarsit: cea mai titrata echipa a Scotiei a revenit in prima liga dupa 4 ani de chin in ligile inferioare. Sarbatoare la Glasgow

Cosmarul a luat sfarsit: cea mai titrata echipa a Scotiei a revenit in prima liga dupa 4 ani de chin in ligile inferioare. Sarbatoare la Glasgow

Glasgow Rangers a promovat in prima liga scotiana dupa ce a invins-o cu 1-0 pe Dumbarton, pe Ibrox Park din Glasgow. 50.000 de oameni au sarbatorit revenirea echipei pe prima scena fotbalistica a Scotiei, dupa 4 ani de chin in ligile inferioare.

Cosmarul a luat sfarsit pentru cea mai titrata echipa a Scotiei. Glasgow Rangers, formatie cu 54 de titluri castigate, a revenit in prima liga dupa 4 ani petrecuti in esaloanele inferioare.

Retrogradata in 2012 in urma unui colaps financiar, Glasgow Rangers s-a chinuit sa revina tocmai din liga a patra.

Formatia de pe Ibrox Park a obtinut promovari consecutive pana in liga secunda, insa anul trecut a pierdut Play Off-ul pentru Scottish Premier League. Acum, cei de la Rangers n-au mai ratat insa oportunitatea si si-au asigurat promovarea.

Rangers au 79 de puncte dupa 32 de meciuri si nu mai pot fi ajunsi din urma de nicio adversara. Echipa din Glasgow a facut un adevarat tur de forta, marcand de 83 de ori in cele 32 de meciuri, cu 30 de goluri mai mult decat Falkirk.

Glasgow Rangers a castigat in intreaga istorie 54 de titluri ale Scotiei, fata de cele 46 castigate de rivalii de la Celtic.

Clasamentul Scottish Championship

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT