al-hilal Arabia Saudita Laurentiu Regehcampf Campionate externe

CINE E AL HILAL? Cea mai titrata echipa din Arabia Saudita, iar vedeta e un brazilian! Toate informatiile despre clubul lui Reghe:

Reghecampf a semnat cu Al Hilal, cea mai buna echipa din Arabia Saudita.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 15:46
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 15:51

Al Hilal este una dintre cele mai bune echipe din zona araba. Clubul este condus de patroni potenti si si-a permis doar in acesta vara sa plateasca 4 mil. de euro pe vedeta echipei - brazilianul Thiago Neves, transferat de la Fluminense.

STEAUA ARABILOR

Clubul din Riad are o vitrina imensa! Are 40 de trofee interne si 13 internationale.

A castigat titlul de 13 ori, ultima data in 2011. Are 6 Cupe ale Regelui, 12 Cupe ale Coroanei Printului, 8 Cupe ale Federatiei si o Cupa a Fondatorilor Arabi.

In plan international, sauditii au castigat 2 Ligi ale Campionilor Asiei, 2 Cupe ale Cupelor Asiei, 2 SuperCupe ale Asiei, 2 Cupe ale Campionilor Golfului, 2 Champions League ale Arabiei, o Cupa a Cupelor Arabiei, o SuperCupa Araba si o SuperCupa Saudito-Egipteana.

In concluzie, Al Hilal este cel mai de succes club din Arabia Saudita si unul dintre cele mai bune din Asia si tarile arabe.

VEDETA

Cel mai bun jucator din echipa este nou-transferatul Thiago Neves. De origine braziliana, el este cotat la 4 mil. de euro si are in CV echipe ca Fluminense, Hamburg sau Flamengo. El a bifat alte 7 prezente pentru nationala Braziliei.

Un alt jucator foarte bun este sauditul Yasser Al-Qahtani, cel mai bun marcator al echipei, all-time. El joaca pentru Al-Hilal inca din 2005, a bifat 210 partide, in care a marcat 108 goluri.

Patronul Abdulrahman bin Musa'ad are 46 de ani si s-a nascut la Paris. El are o avere de cateva miliarde de dolari in conturi.

Al-Hilal a intrat in epoca moderna alaturi de Cosmin Olaroiu. Venit la club in iulie 2007, fostul antrenor al Stelei a condus echipa pana in martie 2009. Olaroiu a castigat acolo un titlu si doua Cupe ale Coroanei Printului. Lotul lui Al-Hilal este evaluat acum la 17,4 mil. de euro.

Echipa joaca pe o arena de 67.000 de locuri, situata la Riad, in Capitala Arabiei Saudite.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!