Chelsea Mohamed Salah Campionate externe

Chelsea poate ramane fara un jucator de 15 milioane! Veste INCREDIBILA pentru egipteanul Salah: ar putea fi chemat in armata

Mohamed Salah, egipteanul de 15 milioane al lui Chelsea, cumparat in iarna de la FC Basel, a primit o veste cu adevarat socanta din tara natala - ar putea fi chemat sa-si efectueze stagiul militar pentru cel putin un an de zile.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iulie 2014, 07:30
Data actualizarii: Duminica 20 Iulie 2014, 09:04

Mohamed Salah, mijlocasul egiptean cumparat de Chelsea de la FC Basel, ar putea fi obligat sa se intoarca in tara natala pentru a efectua serviciul militar, in urma unei decizii a guvernului egiptean, scrie France Football.

In varsta de 22 de ani, Salah s-a inscris inaintea plecarii la Basel la o institutie de invatamant superior, insa actele au fost anulate, astfel incat acesta ar putea fi obligat sa revina in tara si sa efectueze serviciul militar.

Mijlocasul a primit vestea extrem de greu, anunta sursa citata, care spune ca acesta se teme ca ar putea fi dat afara de la Chelsea: "Mohamed e in stare de soc. Mi-a spus ca incearca sa reprezinte cat mai bine Egiptul. E insa cel mai bun raspuns din partea tarii?", a declarat si Ahmed Hassan, directorul tehnic al nationalei tarii nord-africane, fost mare international.

Autoritatile egiptene vor purta in perioada urmatoare mai multe discutii cu oficialii Federatiei de Fotbal din tara nord-africana pentru a gasi o solutie.

Mohamed Salah are 29 de selectii la nationala Egiptului si 17 goluri marcate.

Modifică setările cookies