Ruud van Nistelrooy Atletico Madrid Cristiano Ronaldo Radamel Falcao Campionate externe

Cel mai bun transfer din lume in acest secol vine la Bucuresti! Cine e omul care i-a batut pe Ronaldo, Ibrahimovic si Van Nistelrooy!  

A fost coleg cu Dayro Moreno si vine la Bucuresti sa faca spectacol pe cel mai tare stadion din Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Mai 2012, 10:19
Data actualizarii: Miercuri 02 Mai 2012, 10:19

Radamel Falcao, mega atacantul lui Atletico Madrid, a fost numit oficial cel mai bun transfer din acest secol in fotbal.

In numai 8 luni de la transferul de 40 de milioane de euro la Atletico Madrid, Radamel Falcao a reusit sa marcheze 33 de goluri si sa devina cel mai bun transfer din acest secol facut in fotbal, scrie astazi Marca.

Topul este realizat luand in calcul numai primul sezon de la transfer, astfel Falcao i-a egalat in acest top pe Cristiano Ronaldo si Ruud van Nistelrooy si a reusit sa treaca peste super jucatori precum Ronaldo, Figo, Ibrahimovic, Villa, Eto'o, Forlan si Fernando Torres.

Falcao are toate sansele de a depasi acest record de 33 de goluri. Mai are de jucat 3 meciuri in campionat si finala Europa League de la Bucuresti.

In acest sezon, atacantul columbian a marcat 23 de goluri in Primera si 10 in Europa League, unde se afla la egalitate in topul golgeterilor alaturi de Huntelaar.

Falcao va veni la Bucuresti pentru finala Europa League cu Bilbao. Pe pagina sa de Twitter a postat deja prima imagine cu tricoul pe care il va purta in finala.

Modifică setările cookies