Ce mesaje a trimis jucatorul brazilian inainte sa fie DECAPITAT! Impresarul l-a ucis pentru ca avea o aventura cu sotia sa. FOTO
Luni 05 Noiembrie 2018, 14:32

Ce mesaje a trimis jucatorul brazilian inainte sa fie DECAPITAT! Impresarul l-a ucis pentru ca avea o aventura cu sotia sa. FOTO

Ultimele mesaje ale fotbalistului brazilian asasinat!

Astazi au aparut noi informatii in cazul jucatorului brazilian asasinat dupa ce a fost surprins in pat cu nevasta fostului sau impresar.

O poveste de groaza s-a petrecut in Brazilia. Fotbalistul Daniel Correa Freitas, in varsta de 24 de ani, legitimat la clubul Sao Paolo, a fost gasit mort, cu capul taiat si organele genitale sectionate. Procurorii spun ca acesta a fost torturat inainte de a fi ucis.

Presa braziliana scrie ca principalul suspect, care a fost retinut, este impresarul jucatorului, Edison Brittes Jr.

Potrivit jurnalistilor sudamericani, Edison Brittes a fost retinut alaturi de sotia sa si de fiica lui in varsta de 18 ani. El s-a aparat in fata anchetatorilor, spunand ca fotbalistul a incercat sa o violeze pe sotia sa.

In timp ce se afla la ziua de nastere a fiicei impresarului, Ii trimitea mesaje unui prieten, inainte sa fie ucis de Adison Brittes Junior :"O voi manca pe mama sarbatoritei si tatal ei este aici". Raspunsul prietenului sau a fost "El doarme? Nu ai ce sa faci, o sa te dea afara din casa."

In continuarea discutiei dintre cei doi, Daniel Correa trimite o poza cu el si nevasta lui Brittes dormind iar prietenul lui l-a avertizat in ce pericol se afla daca se va afla "Te va umple de pumni."

Conform declaratiei impresarului acuzat de omor, fotbalistul ucis ar fi fost surprins in timp ce incerca sa o violeze pe sotia fostului sau agent.

Corpul lui Correa a fost gasit pe un camp, mutilat si cu organele genitale taiate.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
California a devenit „iadul pe pământ”. Mărturia unui român mutat în SUA