Dezvaluiri socante in cazul fotbalistului asasinat. Cum au scapat suspectii de probe

Dezvaluiri socante in cazul fotbalistului asasinat. Cum au scapat suspectii de probe

Declaratia unui martor scoate la iveala modul in care asasinii jucatorului brazilian s-au descotorosit de probe.

Au aparut noi informatii cu privire la moartea lui Daniel Correa, fotbalistul gasit mort pe 29 octombrie. Un martor care se afla in casa in care Daniel a fost ucis, a povestit ce s-a intamplat inainte de tragicul eveniment.

Dupa spusele martorului, Edison Brittes, principalul suspect pentru uciderea jucatorului, le-a ordonat oamenilor care se aflau in acel moment in casa, sa curete petele de sange care ramasesera. "Si partea saltelei care era murdara de sange a fost taiata", a declarat martorul.

In declaratia sa, tanara de 19 ani asigura faptul ca Daniel Correa nu era in stare de ebrietate cand a ajuns la petrecere si ca era "linistit si comunica normal". Mai mult de atat, acesta dormea inainte sa fie ucis, si in niciun moment nu a auzit-o pe Cristina Brittes, nevasta lui Edison Brittes, cerand ajutor sau spunand ca a fost abuzata sexual de Daniel.

In continuare, a povestit cum Edison Brittes s-a inchis intr-o camera cu victima si ca la putin timp dupa, au intrat si ceilalti 3 suspecti, avand la ei un cutit. Dupa ce a fost omorat, Daniel a fost invelit intr-o patura si transportat cu un vehicul. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

VIDEO. Arde Prefectura din Suceava. Vâlvătaia a cuprins întreg acoperișul
BRAT

Modifică setările cookies