Leo Messi Balonul de Aur Inter Miami Campionate externe

VIDEO Ce i-a pregătit Inter Miami lui Leo Messi, după ce a câștigat al optulea Balon de Aur

Lionel Messi a fost vedeta galei de la Paris.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2023, 22:34
Data actualizarii: Marti 31 Octombrie 2023, 22:34

Luni seară, starul argentinian, campion mondial cu naționala în 2022, în Qatar, a primit al optulea Balon de Aur din cariera sa. I-a devansat la ediția din 2023 pe Erling Haaland (locul doi), Kylian Mbappe (locul trei) și Kevin De Bruyne (locul patru).

Ce i-a pregătit Inter Miami lui Leo Messi, după ce a câștigat al optulea Balon de Aur

Lionel Messi s-a întors la Inter Miami imediat după escapada de la Paris, iar clubul i-a pregătit un moment. Toți colegii au semnat un „opt” colorat auriu și i l-au înmânat starului argentinian.

Mai mult, Messi a primit și „binecuvântarea”. Colegii săi au pocnit un tun cu artificii. „Opt pentru noi”, a scris Inter Miami pe pagina oficială de Twitter.

Lionel Messi a semnat cu Inter Miami în iulie 2023 un contract valabil până la finalul lui decembrie 2025. Fotbalistul e cotat la 35 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate

Lionel Messi, discurs emoționant după ce a câștigat al optulea Balon de Aur: "Asta e pentru tine, Diego!"

Copleșit de emoții, Lionel Messi a avut un discurs emoționant după ce a primit Balonul de Aur. Le-a mulțumit tuturor, inclusiv familiei și staff-ului naționalei Argentinei, dar l-a reamintit și pe Diego Armando Maradona, care s-a stins din viață pe 25 noiembrie 2020.

„În primul rând, trebuie să îi felicit pe toți cei nominalizați pentru acest premiu. Trebuie să împărtășesc acest premiu cu colegii mei, cu tot ce am realizat la echipa națională. Întregul grup, personalul de antrenori și toți cei implicați și și-au jucat rolul în câștigarea Campionatului Mondial.

Jos pălăria pentru Erling Haaland, Kylian Mbappe și Kevin De Bruyne pentru sezoanele fantastice. Mulți dintre voi sunteți tineri și ați realizat deja atât de multe. Mai e mult timp până veți ajunge în poziția mea.

Sunt încântat să fiu aici încă o dată pentru a mă bucura de acest moment. Mi-am îndeplinit visul de a câștiga Campionatul Mondial, dar împărtășesc asta cu toți cei care au fost implicați. Soția mea a fos talături de mine și la bine și la rău, în momentele dificile ale carierei mele.

Trebuie să-l menționez și pe Diego Maradona. Asta e pentru tine!

Toate premiile pe care le-am câștigat aici au fost speciale și e întotdeauna special să fiu recunoscut. Cel mai important lucru sunt premiile de echipă”, a mai spus Lionel Messi la Gala Balonului de Aur 2023.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!