Lionel Messi fc barcelona Lamine Yamal Spania

Ce crede Lionel Messi despre Lamine Yamal, puștiul-minune al Barcelonei

Lamine Yamal are doar 16 ani și face deja furori în tricoul catalanilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2023, 21:28
Data actualizarii: Marti 31 Octombrie 2023, 21:27

Lionel Messi a câștigat al optulea Balon de Aur luni seară la gala organizată în Paris. Starul argentinian i-a devansat pe Erling Haaland (locul doi), Kylian Mbappe (locul trei) și Kevin De Bruyne (locul patru).

Ce crede Lionel Messi despre Lamine Yamal, puștiul-minune al Barcelonei

În discursul său, Lionel Messi l-a amintit și pe Lamine Yamal, puștiul minune al Barcelonei care a bifat deja 11 prezențe în tricoul catalanilor în acest sezon din La Liga.

Campionul mondial a precizat că Yamal va juca un rol important și se va lupta pentru Balonul de Aur în viitor, asemenea granzilor fotbalului contemporan.

„Haaland, Mbppe, Vinicius și mulți jucători tineri pot să concureze pentru Balonul de Aur în anii care urmează.

Cred și că Lamine Yamal, care e foarte tânăr și evoluează pentru Barcelona, va juca un rol important și se va lupta pentru el (n.r. pentru Balonul de Aur) în viitor”, a spus Leo Messi, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe rețelele social media.

Lionel Messi, discurs emoționant după ce a câștigat al optulea Balon de Aur: "Asta e pentru tine, Diego!"

Copleșit de emoții, Lionel Messi a avut un discurs emoționant după ce a primit Balonul de Aur. Le-a mulțumit tuturor, inclusiv familiei și staff-ului naționalei Argentinei, dar l-a reamintit și pe Diego Armando Maradona, care s-a stins din viață pe 25 noiembrie 2020.

„În primul rând, trebuie să îi felicit pe toți cei nominalizați pentru acest premiu. Trebuie să împărtășesc acest premiu cu colegii mei, cu tot ce am realizat la echipa națională. Întregul grup, personalul de antrenori și toți cei implicați și și-au jucat rolul în câștigarea Campionatului Mondial.

Jos pălăria pentru Erling Haaland, Kylian Mbappe și Kevin De Bruyne pentru sezoanele fantastice. Mulți dintre voi sunteți tineri și ați realizat deja atât de multe. Mai e mult timp până veți ajunge în poziția mea.

Sunt încântat să fiu aici încă o dată pentru a mă bucura de acest moment. Mi-am îndeplinit visul de a câștiga Campionatul Mondial, dar împărtășesc asta cu toți cei care au fost implicați. Soția mea a fos talături de mine și la bine și la rău, în momentele dificile ale carierei mele.

Trebuie să-l menționez și pe Diego Maradona. Asta e pentru tine!

Toate premiile pe care le-am câștigat aici au fost speciale și e întotdeauna special să fiu recunoscut. Cel mai important lucru sunt premiile de echipă”, a mai spus Lionel Messi la Gala Balonului de Aur 2023.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!