FOTO Ce a postat Jose Mourinho, după ce a semnat cu noua sa echipă

Jose Mourinho Fenerbahce Campionate externe Jose Mourinho / Foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 21:03
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 21:03

Jose Mourinho (61 de ani) va reveni în antrenorat după mai bine de cinci lnuni.

După ce a pregătit-o ultima oară pe AS Roma, alături de care a reușit să câștige un trofeu UEFA Conference League, primul european din istoria clubului, ”The Special One” a acceptat o altă provocare, de data aceasta în Turcia.

Ce a postat Jose Mourinho, după ce s-a înțeles cu Fenerbahce

Fenerbahce, echipă care a pierdut titlul la o diferență de trei puncte în fața rivalei Galatasaray, a dat o adevărată lovitură de imagine și l-a convins pe galonatul antrenor portughez să preia echipa.

Lusitanul a semnat un contract valabil până în 2026 cu noua sa echipă și a avut o postare cu subînțeles pe rețelele de socializare. Jose Mourinho a postat o poză cu bagajele sale, fără alte indicii care ar putea confirma, într-un fel sau altul, că se îndreaptă spre Istanbul.

De pe locul doi, Fenerbahce va evolua în această toamnă în preliminariile UEFA Champions League, dar nu va beneficia de ruta campioanelor. 

Cariera lui Jose Mourinho

De-a lungul carierei sale, Jose Mourinho le-a antrenat pe Benfica, Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham Hotspur și AS Roma.

Lusitanul a reușit să câștige de două ori trofeul UEFA Champions League. Mai întâi, portughezul și-a adjudecat UCL cu FC Porto în 2004, ca șase ani mai târziu să câștige din nou cu Inter Milano.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!