Jose Mourinho a semnat! Toate detaliile contractului cu noua sa echipă

Jose Mourinho Fenerbahce Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 18:27
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 18:27

Jose Mourinho (61 de ani) se întoarce în antrenorat după mai bine de cinci luni.

După ce a pregătit-o ultima oară pe AS Roma, alături de care a reușit să câștige un trofeu UEFA Conference League, primul european din istoria clubului, ”The Special One” a acceptat o altă provocare, de data aceasta în Turcia.

Jose Mourinho a semnat cu Fenerbahce

Fenerbahce, echipă care a pierdut titlul la o diferență de trei puncte în fața rivalei Galatasaray, a dat o adevărată lovitură de imagine și l-a convins pe galonatul antrenor portughez să preia echipa.

După ce s-au înțeles, cele două părți au semnat și contractul, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano. Înțelegerea dintre cele două părți este valabilă până în iunie 2026.

Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, Mourinho ar avea în contractul cu gruparea turcă și o clauză specială, potrivit căreia va fi lăsat să plece în cazul în care naționala Portugaliei îl va dori în funcția de selecționer.

De pe locul doi, Fenerbahce va evolua în această toamnă în preliminariile UEFA Champions League, dar nu va beneficia de ruta campioanelor. 

Cariera lui Jose Mourinho

De-a lungul carierei sale, Jose Mourinho le-a antrenat pe Benfica, Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham Hotspur și AS Roma.

Lusitanul a reușit să câștige de două ori trofeul UEFA Champions League. Mai întâi, portughezul și-a adjudecat UCL cu FC Porto în 2004, ca șase ani mai târziu să câștige din nou cu Inter Milano.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!