Barcelona Barca Borussia Dortmund Mats Hummels Campionate externe

Barcelona pregateste o mega mutare in vara! Vilanova i-a gasit inlocuitor lui Puyol si da 30.000.000! Ce super campion ajunge pe Nou Camp:

Barcelona si-a stabilit deja prioritatile pentru perioada de mercato din vara, iar Vilanova a pus primul nume pe lista. Pretul de transfer: 30.000.000

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Februarie 2013, 20:52
Data actualizarii: Miercuri 06 Februarie 2013, 20:52

Potrivit presei spaniole, Vilanova a inceput deja sa se gandeasca la sezonul urmator, iar principala problema pentru catalan pare a fi compartimentul defensiv, acolo unde Puyol se confrunta cu o serie de accidentari, in timp ce Pique nu mai pare a fi fundasul din ultimele 2 sezoane. Mai mult, varsta inaintata a primului dintre ei, pare sa-l fi determinat pe Tito sa caute neaparat un fundas central.

Conform jurnalistilor de la El Mundo Deportivo, catalanul vrea sa isi betoneze apararea cu super fundasul Borussiei Dortmund, Mats HUmmels, fotbalist in varsta de 24 de ani, cotat la nu mai putin de 30.000.000 de euro. Managerul Barcei se pare ca i-a convins deja pe sefi sa scoata banii ceruti de omologii de la Dortmund, mutarea avand sanse mari sa se realizeze in vara.

Recent, fundasul de 24 de ani a declarat ca si-ar dori enorm de mult sa faca pasul catre unul din gigantii Europei, United, Barca sau Real: "Intr-o zi voi pleca de la Borussia pentru ca simt nevoia de o schimbare. Sa joc fotbal intr-o noua tara e motivant pentru mine. Stiu deja de interesul mai multor cluburi, iar una dintre variante mi se pare cu adevarat interesanta", a spus Hummels in Bild.

Modifică setările cookies