SUPER VIDEO Balotelli se tine de nebunii inaintea Mondialului din Brazilia: "Sunt cel mai bun, cel mai simpatic, cel mai frumos"

Mario Balotelli, atacantul lui AC Milan si al nationalei Italiei, se pregateste intens pentru turneul final din Brazilia, insa, in stilul caracteristic, nu se poate abtine sa nu iasa in evidenta.

Balotelli a facut-o si pe asta! Inainte de Mondial, atacantul lui AC Milan si al Squadrei Azzurra si-a luat singur un interviu si s-a laudat in fata fanilor: "Sunt cel mai tehnic, cel mai simpatic si cel mai frumos din nationala Italiei", a spus acesta, intr-un montaj care i-a facut pe fani sa rada cu gura pana la urechi.

In varsta de doar 23 de ani, Balotelli recunoscut pentru excentricitatea sa, fotbalistul care a mai jucat la Inter Milano si Manchester City fiind un adevarat "bad boy". Cu 12 goluri in cele 29 de aparitii in tricoul Italiei, SuperMario este marea speranta a fanilor din Peninsula.

De la relatiile cu mafia la golulul de titlu in Premier League

In varsta de doar 23 de ani, Mario Balotelli este deja unul dintre cei mai populari fotbalisti din lume, tanarul fotbalist cu origini ghaneze avand deja o cariera "bogata" in spate. Daca in Italia a fost nu doar o data fotografiat alaturi de mai multi mafioti periculosi, Balotelli a iesit in evidenta si prin lucruri bune, reusind sa castige primul titlu cu Manchester City dupa o asteptare de 40 de ani.

Chiar si in Anglia acesta a avut de cateva ori probleme, fiind fie oprit de politie, fie certandu-se cu antrenorul Roberto Mancini sau cu fanii.VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Filmul reconstituirii în cazul Caracal. Anchetatorii vor să afle azi ce a făcut Dincă, pas cu pas, cu Luiza Melencu
BRAT