Atac DUR la Mourinho! Un fost jucator al Realului, DEZGUSTAT de atitudinea antrenorului! Ce a spus:

Autor: Sport.ro
Joi 05 Septembrie 2013, 21:02

	Atac DUR la Mourinho! Un fost jucator al Realului, DEZGUSTAT de atitudinea antrenorului! Ce a spus:

►TRIO pentru RIO: Ibra, Chiriches si Gerrard! Vineri de la 19:00, comentam in direct la Sport.ro: Romania – Ungaria, Irlanda – Suedia (LIVE AICI) si Anglia – Moldova (LIVE AICI)

Antonio Adan, fostul portar al Realului, acum liber de contract, a vorbit in premiera despre relatia sa cu Jose Mourinho, declarandu-se "dezgustat de atitudinea lui Mourinho", dupa cum noteaza jurnalistii cotidianului La Sexta.

In varsta de 26 de ani, Adan era cel de-al doilea portar al echipei, iar accidentarea lui Iker Casillas, care si-a rupt mana la sfarsitul lui 2012, ar fi trebuit sa-l transforme in prima optiune. Cu toate acestea, Mourinho a decis sa nu conteze pe el si l-a transferat pe Diego Lopez, cel care a ramas si acum intre buturile portii Realului.

"Am avut multe suisuri si coborasuri la Real, au fost vremuri bune, dar si perioade grele. Mourinho m-a sfidat, a trebuit sa aflu din presa ca l-a transferat pe Diego. Nu a venit sa-mi explice, nu mi-a spus nimic inainte. Ar fi putut sa faca macar asta", a spus Adan.

Fostul portar al Realului este acum liber de contract, dupa ce conducerea clubului blanco a decis sa nu ii mai prelungeasca intelegerea.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT