Atac DUR la Mourinho! Un fost jucator al Realului, DEZGUSTAT de atitudinea antrenorului! Ce a spus:

Joi 05 Septembrie 2013, 21:02

	Atac DUR la Mourinho! Un fost jucator al Realului, DEZGUSTAT de atitudinea antrenorului! Ce a spus:

►TRIO pentru RIO: Ibra, Chiriches si Gerrard! Vineri de la 19:00, comentam in direct la Sport.ro: Romania – Ungaria, Irlanda – Suedia (LIVE AICI) si Anglia – Moldova (LIVE AICI)

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Antonio Adan, fostul portar al Realului, acum liber de contract, a vorbit in premiera despre relatia sa cu Jose Mourinho, declarandu-se "dezgustat de atitudinea lui Mourinho", dupa cum noteaza jurnalistii cotidianului La Sexta.

In varsta de 26 de ani, Adan era cel de-al doilea portar al echipei, iar accidentarea lui Iker Casillas, care si-a rupt mana la sfarsitul lui 2012, ar fi trebuit sa-l transforme in prima optiune. Cu toate acestea, Mourinho a decis sa nu conteze pe el si l-a transferat pe Diego Lopez, cel care a ramas si acum intre buturile portii Realului.

"Am avut multe suisuri si coborasuri la Real, au fost vremuri bune, dar si perioade grele. Mourinho m-a sfidat, a trebuit sa aflu din presa ca l-a transferat pe Diego. Nu a venit sa-mi explice, nu mi-a spus nimic inainte. Ar fi putut sa faca macar asta", a spus Adan.

Fostul portar al Realului este acum liber de contract, dupa ce conducerea clubului blanco a decis sa nu ii mai prelungeasca intelegerea.

Comisia Europeană critică modificările aduse prin OUG legilor justiției și cere explicații
BRAT