Paul Pogba juventus Campionate externe

Anunț neașteptat: Paul Pogba, gata să se retragă din fotbal! Motivul pentru care francezul s-a gândit la această variantă 

Paul Pogba (29 ani) nu trece prin cele mai bune momente ale carierei. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 14:29
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 14:30

Campionul mondial din 2018 se află în centrul scandalului, după acuzațiile făcute de Mathias Pogba, fratele său care a fost închis și acuzat de tentativă de șantaj asupra fotbalistului. Mathias Pogba a fost cel care a participat la „răpirea” fratelui său și la tentativa de șantaj prin care i se cereau 13 miilioane de euro. 

Fotbalistul lui Juventus a luat în considerare posibilitatea retragerii din fotbal, după cum informează Le Journal du Dimanche. Paul Pogba s-a gândit să renunțe la carieră în urmă cu câteva luni, după ce a fost răpit de un grup înarmat, care a încercat să îl șantajeze. 

Clipe de coșmar prin care a trecut Paul Pogba 

Paul Pogba le-a dezvăluit autorităților că a fost târât într-un apartament din Paris în pauza internațională din martie și înconjurat de bărbați înarmați, care îi cereau 13 milioane de euro, reclamând că l-au protejat în tâcere timp ce 13 ani. Un prieten apropiat al fotbalistului, care a petrecut timp cu el după evenimentul înspăimântător le-a dezvăluit investigatorilor că jucătorul a luat în calcul retragerea

„A avut mari dificultăți în a vorbi, apoi mi-a spus că el și fratele meu mai mic au fost jefuiți de bărbați înarmați și mascați. Paul mi-a spus...'Nu vreau să mai joc fotbal, vreau să dispar'. Paul plângea, i-am spus să se calmeze...Se temea pentru copiii lui, pentru soția și familia lui”, a dezvăluit Boubacar Camara.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies