Anunț neașteptat: Paul Pogba, gata să se retragă din fotbal! Motivul pentru care francezul s-a gândit la această variantă 

Paul Pogba juventus Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 14:29
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 14:30

Paul Pogba (29 ani) nu trece prin cele mai bune momente ale carierei. 

Campionul mondial din 2018 se află în centrul scandalului, după acuzațiile făcute de Mathias Pogba, fratele său care a fost închis și acuzat de tentativă de șantaj asupra fotbalistului. Mathias Pogba a fost cel care a participat la „răpirea” fratelui său și la tentativa de șantaj prin care i se cereau 13 miilioane de euro. 

Fotbalistul lui Juventus a luat în considerare posibilitatea retragerii din fotbal, după cum informează Le Journal du Dimanche. Paul Pogba s-a gândit să renunțe la carieră în urmă cu câteva luni, după ce a fost răpit de un grup înarmat, care a încercat să îl șantajeze. 

Clipe de coșmar prin care a trecut Paul Pogba 

Paul Pogba le-a dezvăluit autorităților că a fost târât într-un apartament din Paris în pauza internațională din martie și înconjurat de bărbați înarmați, care îi cereau 13 milioane de euro, reclamând că l-au protejat în tâcere timp ce 13 ani. Un prieten apropiat al fotbalistului, care a petrecut timp cu el după evenimentul înspăimântător le-a dezvăluit investigatorilor că jucătorul a luat în calcul retragerea

„A avut mari dificultăți în a vorbi, apoi mi-a spus că el și fratele meu mai mic au fost jefuiți de bărbați înarmați și mascați. Paul mi-a spus...'Nu vreau să mai joc fotbal, vreau să dispar'. Paul plângea, i-am spus să se calmeze...Se temea pentru copiii lui, pentru soția și familia lui”, a dezvăluit Boubacar Camara.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!