GALERIE FOTO Ce se întâmplă cu Pogba și când va anunța Deschamps lotul Franței pentru CM 2022 din Qatar

Paul Pogba CM 2022 Didier Deschamps NGolo Kante CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 11:18
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 12:07

Franța nu-l va avea pe Kante la Cupa Mondială din Qatar, dar Deschamps speră ca Pogba să fie apt.

Paul Pogba, operat la începutul lunii septembrie la genunchiul drept, a reluat "parţial" antrenamentele colective cu Juventus Torino, cu mai puţin de o lună înainte de lovitura de începere a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar (20 noiembrie-18 decembrie), a anunţat, marţi, clubul italian.

Pogba, unul din jucătorii cheie ai echipei Franţei, nu a disputat încă niciun meci oficial pentru Juventus şi ar putea reveni pe teren la finalul lunii, pentru a se putea integra in extremis în echipa Franţei pentru Cupa Mondială din Qatar.

Pogba a participat la exerciţii de alergare fără minge, iar apoi a lucrat asupra controlului balonului cu restul coechipierilor săi, între care un alt convalescent, Federico Chiesa, conform imaginilor difuzate de canalul de televiziune al clubului. Nu a fost fixată o dată pentru revenirea internaţionalului francez de 29 de ani.

Presa italiană evocă posibilitatea de a-l revedea pe Pogba pe teren spre finalul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie, posibil la meciul cu Paris Saint-Germain din Liga Campionilor pe 2 noiembrie.

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, privat de mijlocaşul Ngolo Kante, o altă piesă de bază din echipa "Cocoşului Galic", va anunţa lista pentru Cupa Mondială din Qatar pe 9 noiembrie.

  • Franţa va disputa primul său meci pe 22 noiembrie, contra Australiei, înainte de a întâlni Danemarca (26 noiembrie) şi apoi Tunisia (30 noiembrie) în cadrul Grupei D.

Pogba este victima unei tentative de şantaj de mai multe milioane de euro şi se află în centrul unei anchete în Franţa în care apare numele fratelui său mai mare, Mathias. Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!