Paul Pogba, amenințat cu arma: "Mi-a fost frică" Suma exorbitant de mare cerută de atacatori în urma jafului

Paul Pogba juventus pogba amenintat Fotbal extern Ce i-a oferit Juventus lui Paul Pogba? Francezul va pleca la vară după încheierea contractului cu Manchester United
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Septembrie 2022, 17:56
Data actualizarii: Luni 19 Septembrie 2022, 17:46

Le Monde publică, luni, un fragment din ceea ce le-a spus anchetatorilor Paul Pogba atunci când a fost ameninţat de doi bărbaţi înarmaţi, după ce a fost dus de aşa zişi "prieteni” într-un apartament din Paris.

În seara de 19 martie, Pogba a fost dus într-un apartament din Chanteloup-en-Brie (Seine-et-Marne). La faţa locului, jucătorul este obligat să-şi închidă telefonul care îi este confiscat, relatează cotidianul.

"Apar apoi doi bărbaţi cu cagule, purtând veste antiglonţ şi înarmaţi. Paul Pogba este somat de Roushdane K. să plătească 13 milioane de euro, inclusiv 3 milioane cash, pentru protecţia pe care i-ar fi asigurat-o cei doi bărbaţi ani de zile", scrie sursa citată.

"Și-au îndreptat armele spre mine"

"Mi-a fost frică. Amândoi şi-au îndreptat armele spre mine. Dintr-o dată, fiind ameninţat astfel, le-am spus că voi plăti. Ei strigau: „Taci, uită-te în jos”. (…) Unul dintre cei doi cu cagulă i-a spus ceva la ureche lui Roushdane (n.r.: unul dintre cei cinci suspecţi închişi). Când băieţii cu cagule au plecat, Roushdane mi-a spus că trebuie să le plătesc, altfel eram cu toţii în pericol", a spus Pogba.

Jucătorul echipei Juventus, Paul Pogba, a fost plasat sub protecţia poliţiei, atât în Franţa, cât şi în Italia. Potrivit Le Parisien, şi mama jucătorului beneficiază de protecţia forţelor de ordine. Decizia a fost luată după tentativele de extorcare a căror ţintă a fost jucătorul.

Sâmbătă, fratele lui Paul, Mathias, a fost pus sub acuzare şi plasat în arest preventiv, în cadrul anchetei. Alţi patru suspecţi cu vârsta cuprinsă între 27 şi 36 de ani au fost, de asemenea, inculpaţi şi închişi în acest caz.

La 27 august, fratele lui Paul Pogba, Mathias a publicat un videoclip în care promitea dezvăluri despre fratele său, actualul jucător al lui Juventus Torino.

Pogba ar fi plătit 100.000 de euro

Paul Pogba a declarat la prima audiere că a fost atras într-o capcană de prieteni din copilărie, ajutaţi de două persoane mascate şi înarmate. Aceştia l-au acuzat că nu i-a ajutat pe plan financiar şi i-ar fi pretins suma de 13 milioane de euro. Pogba susţine că ar fi plătit 100.000 de euro şi că l-ar fi recunoscut printre atacatori pe fratele său mai mare, Mathias. Ulterior Paul a spus, în faţa anchetatorilor, că este posibil ca Mathias să fi fost ”pus sub presiune” de persoanele care doreau să îi ceară sume de bani.

 

news.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!