Pep Guardiola Girona Manchester City Michel Sanchez Campionate externe

Antrenorul văzut drept posibilul înlocuitor al lui Pep Guardiola dacă pleacă de la Manchester City 

Pep Guardiola (52 ani) mai are contract cu Manchester City până în iunie 2025. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Noiembrie 2023, 18:56
Data actualizarii: Sambata 18 Noiembrie 2023, 18:56

Tehnicianul catalan a câștigat tot ce se putea alături de „cetățeni”, însă se vorbește deja despre posibila sa plecare timpurie. În cazul în care Pep Guardiola ar părăsi-o pe Manchester City, au apărut deja variante de posibili înlocuitori, iar un nume care a surprins este cel al lui Michel Sanchez (48 ani)

Michel este în prezent antrenor la Girona, revelația din LaLiga, care ocupă primul loc în clasament, peste Real Madrid și Barcelona. Echipa catalană a avut un parcurs senzațional până acum, iar jocul a fost adesea lăudat, motiv pentru care tehnicianul este văzut ca fiind un înlocuitor potrivit pentru Pep Guardiola, după cum recunoaște chiar directorul sportiv al grupării iberice. 

Michel Sanchez, înlocuitor potrivit pentru Pep Guardiola 

Quique Carcel a acordat recent un interviu în care l-a lăudat pe antrenorul echipei sale, despre care consideră că are calitățile necesare pentru a o antrena pe Manchester City. Cu toate astea, oficialul Gironei a precizat că încă mai are nevoie de timp antrenorul său, ca să capete și mai multă experiență, pentru a ști cum să gestioneze o astfel de bancă. 

„Michel are talentul pentru a conduce un club atât de mare precum Manchester City, însă încă are nevoie de timp pentru a putea ajunge pe o astfel de bancă tehnică. 

City practică un fotbal pe care Michel, cu un club mai mic, poate să îl practice. Însă ca să îi antreneze ar trebui să existe multe înțelegeri, adică Pep să ia decizia de a pleca. El este fericit aici, cu contract și dorința de a dezvolta acest proiect mare, însă presiunea la Girona este diferită față de cea care ar putea exista la o bancă mai mare”, a declarat Quique Carcel conform sport.es

Michel Sanchez și-a început cariera în antrenorat la academia lui Rayo Vallecano, în 2012. În 2017 a preluat prima echipă, unde a stat până în martie 2019, iar apoi a ajuns la un acord cu Huesca până în ianuarie 2021, reușind să le promoveze pe ambele echipe în LaLiga. Pe 9 iulie 2021, Michel a semnat cu Girona. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!