Adi Mutu Neftchi Baku Campionate externe

Adrian Mutu și-a desființat un jucător, după ce a purtat o discuție cu conducerea lui Neftchi

Adrian Mutu (44 de ani) se află pe banca tehnică a celor de la Neftchi Baku.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Septembrie 2023, 09:05
Data actualizarii: Duminica 03 Septembrie 2023, 09:43

Antrenorul român a bifat deja nouă apariții la cârma azerilor, iar conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt, Adi Mutu a înregistrat o medie de 1.33 puncte pe meci la Neftchi Baku până acum.

Adrian Mutu și-a desființat un jucător, după ce a purtat o discuție cu conducerea lui Neftchi

Potrivit presei din Azerbaidjan, Adi Mutu și-a pus la colț unul dintre jucători: Qara Qarayev, un închizător care se află la Neftchi Baku din iulie 2023 și care mai are contract cu echipa până în 2025.

Mutu ar fi spus într-o discuție cu oficialii clubului că Qara nu e potrivit sistemului și s-a plâns, totodată, de faptul că Qarayev avansează de foarte puține ori în atac.

„Fostul antrenor de la Rapid București și-a arătat nemulțumirea într-o discuție cu oficialii clubului. Mutu a spus că jucătorul Qara nu poate ajunge la o formă bună și nu se încadrează în tipul de joc pe care vrea să-l implementeze la Neftchi.

Plângându-se de puținele acțiuni din atac, expertul a mai punctat și că viteza lui Qarayev e prea mică”, au scris jurnaliștii de la Sportinfo.az.

Ce urmează pentru Neftchi

După la sfârșitul lui august a fost eliminată din tururile preliminare Conference League, Neftchi Baku nu a mai avut niciun rezultat negativ în campionat. Băieții lui Adi Mutu au remizat cu Sabah Baku (1-1), au reușit să o învingă pe Gabala (2-0), dar și pe Sumgayit (1-0).

Pentru echipa pregătită de antrenorul român urmează jocul din etapa a șasea a primului eșalon din Azerbaidjan, cu Araz. Ultima dată când cele două echipe s-au confruntat a fost în 2014, iar Araz a învins-o pe Neftchi Baku fără nicio problemă, cu 3-0.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!