Corinthians e CAMPIOANA MONDIALA! Chelsea 0-1 Corinthians in finala CM al cluburilor! Abramovici poate lua azi o decizie ISTORICA

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Decembrie 2012, 14:45

	Corinthians e CAMPIOANA MONDIALA! Chelsea 0-1 Corinthians in finala CM al cluburilor! Abramovici poate lua azi o decizie ISTORICA

Favorita clara inainte de meci, Chelsea a pierdut in fata lui Corinthians si ramane fara Campionatul Mondial al Cluburilor, trofeu pentru care facuse deja loc in muzeul clubului.

Fostul atacant al lui Bayern si Hamburg, Jose Paolo Guerrero, a marcat singurul gol al meciului in minutul 69, dupa o actiune prelungita de atac a brazilienilor. Chiar daca a avut cifre de joc sub cele ale lui Chelsea, Corinthians ia trofeul si e gata pentru o petrecere istorica la Sao Paulo. Cel putin 50.000 de fani sunt asteptati la aeroport pentru o sarbatoare mondiala!

Dupa inca o umilinta in acest sezon, Roman Abramovici poate lua o decizie istorica. Presa din Anglia scrie ca rusul se gandeste sa renunte la Rafa Benitez, pe care l-a numit antrenor acum o luna in locul lui Roberto Di Matteo.

Chelsea e prima castigatoare de Champions League care rateaza Campionatul Mondial al Cluburilor din 2006 incoace.

Echipe de start:

Chelsea: Cech, Ivanovic, Cahill, David Luiz, Cole, Ramires, Lampard, Mata, Moses, Hazard, Torres.

Corinthians: Cassio; Alessandro, Chicao, Paulo Andre, Fabio Santos; Ralf, Paulinho; Danilo, Emerson, Jorge Enrique; Guerrero.

Dintre cei peste 30.000 de români vindecaţi de Covid-19, nici 300 nu au donat plasmă
BRAT