Toronto FC suporter Campionate externe

A injurat pana a inceput sa planga! Fanul care a umilit o reporterita in direct la TV, concediat de la jobul de 100.000$ pe an

Un canadian, mare fan al lui Arsenal, a incercat sa copieze comportamentul suporterilor englezi, dar s-a facut de ras. Dupa ce a fost luat la rost de reporterita in direct la TV, si-a pierdut si job-ul de 100.000 de dolari pe an.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 18:23
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 18:37

Filmuletul in care reporterita canadiana Shauna Hunt incearca sa potoleasca mai multi suporteri pusi pe glume proaste a devenit viral zilele trecute pe retelele de socializare.

Popularitatea imaginilor i-au facut mari probleme fanului scandalagiu care a inceput sa o injure fara motiv pe reporterita - baiatul a fost concediat de la jobul care ii aducea un salariu de 100.000 de dolari pe an.

Suporter al echipei Toronto FC, dar imbracat in tricoul lui Arsenal, baiatul din imagini a incercat sa-i strice live-ul reporteritei cu o injuratura din senin: "F**k her in the p***y."

Jurnalista s-a oprit si a incercat sa-i ceara explicatii baiatului: "M-am saturat de asta. Mi se intampla in fiecare zi, de 10 ori pe zi, din cauza unor oameni ca tine."

Suporterul i-a explicat ca asa se intampla la fiecare meci din Anglia: "Nu este singura persoana care pateste asta... se intampla mereu in Anglia. Ai noroc ca nu te-ai trezit cu un vibrator in ureche, pentru ca asa se intampla in Anglia."

Modifică setările cookies