A injurat pana a inceput sa planga! Fanul care a umilit o reporterita in direct la TV, concediat de la jobul de 100.000$ pe an

Autor: Sport.ro
Miercuri 13 Mai 2015, 18:23

	A injurat pana a inceput sa planga! Fanul care a umilit o reporterita in direct la TV, concediat de la jobul de 100.000$ pe an

Un canadian, mare fan al lui Arsenal, a incercat sa copieze comportamentul suporterilor englezi, dar s-a facut de ras. Dupa ce a fost luat la rost de reporterita in direct la TV, si-a pierdut si job-ul de 100.000 de dolari pe an.

Filmuletul in care reporterita canadiana Shauna Hunt incearca sa potoleasca mai multi suporteri pusi pe glume proaste a devenit viral zilele trecute pe retelele de socializare.

Popularitatea imaginilor i-au facut mari probleme fanului scandalagiu care a inceput sa o injure fara motiv pe reporterita - baiatul a fost concediat de la jobul care ii aducea un salariu de 100.000 de dolari pe an.

Suporter al echipei Toronto FC, dar imbracat in tricoul lui Arsenal, baiatul din imagini a incercat sa-i strice live-ul reporteritei cu o injuratura din senin: "F**k her in the p***y."

Jurnalista s-a oprit si a incercat sa-i ceara explicatii baiatului: "M-am saturat de asta. Mi se intampla in fiecare zi, de 10 ori pe zi, din cauza unor oameni ca tine."

Suporterul i-a explicat ca asa se intampla la fiecare meci din Anglia: "Nu este singura persoana care pateste asta... se intampla mereu in Anglia. Ai noroc ca nu te-ai trezit cu un vibrator in ureche, pentru ca asa se intampla in Anglia."

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies