yaya toure Manchester City Anglia

Singurul fotbalist din lume care a castigat un bonus de 1 mil € dupa un meci din weekend! Minunea s-a intamplat in Premier League

Sumele de bani cu care fotbalul din Premier League arunca in jucatori au ajuns la proportii galactice. Un jucator a primit un bonus de 1 milion de euro, conform unei clauze din contract, dupa un meci jucat in weekend.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 17:38
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 17:55

Yaya Toure isi celebreaza astazi ziua de nastere cu un cadou fabulos. Conform unei clauze din contract, ivorianul de 32 de ani a primit un bonus de 1 milion de euro dupa ce Manchester City si-a securizat in weekend calificarea in Champions League, anunta DailyMail.

City a invins-o cu 6-0 pe QPR si si-a asigurat prezenta in Big Four la finalul sezonului.

Bonusul de 1 milion de euro se adauga sumelor colosale stipulate in contractul lui Yaya Toure. Ivorianul are un salariu de 260.000 de euro pe saptamana, plus un bonus suplimentar de 500.000 de euro pentru castigarea trofeului Champions League.

Impresarul lui Toure, Dimitry Seluk, a criticat anul trecut conducerea clubului de pe Etihad pe motiv ca "nu a fost atenta" cu jucatorul la implinirea varstei de 31 de ani, dand exemplul clubului Anji Makhachkala, care in urma cu doi ani i-a oferit lui Roberto Carlos un Bugatti de 1 milion de euro drept cadou de ziua lui.

Chiar daca are un contract faraonic, sunt sanse mari ca Yaya Toure sa plece in vara de la City, a anuntat agentul sau.

Modifică setările cookies