Rafa Marquez Barcelona Campionate externe

"A fost cea mai mare greseala din cariera mea!" A plecat brusc de la Barcelona, apoi a realizat ce gafa a facut

 A facut parte din prima mare generatie a Barcelonei din mileniul 3, dar a decis, in mod surprinzator, sa plece. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Mai 2014, 17:57
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2014, 17:58

Rafa Marquez a plecat de la Barcelona in 2010, dupa 7 ani petrecuti alaturi de club. Destinatia sa a fost departe de Europa. A ales sa fie mai aproape de casa, plecand la New York Red Bulls, desi si Juventus il dorea insistent. Astazi, Rafa Marquez vorbeste deschis intr-un interviu in ESPN despre greseala facuta in acel moment.

"Credeam ca nu mai pot"

"A fost o greseala sa plec in America. Eu, in acel moment, credeam ca nu voi mai avea o cariera de top pentru mult timp. Cand am ajuns acolo am realizat ca am gresit. Nivelul campionatului american este mult mai scazut decat Primera din Spania. Regret ca nu am continuat in Europa. Juventus ma dorea, dar eu am ales SUA.", spune Rafa Marquez.

"Pep e un perfectionist"

"Riijkaard mi-a dat liniste, echilibru, incredere in acea echipa a Barcelonei. Nu s-a indoit niciodata de mine. Guardiola era un perfectionist care a stiut mereu sa exploateze la maximum potentialul fiecarui jucator. Echipele sale au fost mereu sincronizate pentru ca jucatorii au dat mereu tot ce era mai bun din ei.", a mai spus Marquez.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies