VIDEO „Jucăm cu campioana Armeniei, care a bătut România, sunt clar favoriți!” Declarațiile lui Petrescu înainte de meciul cu Pyunik

Dan Petrescu a vorbit deschis înainte de plecarea în Armenia, pentru a disputa partida tur din dubla manșă cu Pyunik.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 11:52
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 12:01

CFR Cluj a câștigat pentru a patra oară consecutiv titlu de campioană. Gruparea din Gruia se află într-o formă de zile mari pe plan intern, dar, urmează testul suprem în tururile preliminare ale Ligii Campionilor, iar Dan Petrescu a comentat faptul că trupa ardeleană este favorită în fața armenilor.

„Presiunea este mare, tot timpul, și dacă jucam cu o echipă mai bună ca noi, tot noi eram favoriți în viziunea presei, așa e în România.

Fotbalul românesc e dezastru, în ultimii cinci ani n-a făcut nimeni nimic, doar CFR. Nici la nivel de echipă națională, nici la nivel de cluburi

Dacă jucăm cu campioana Armeniei, Armenia care a bătut România, sunt clar favoriți. Să nu uitați asta, dar noi uităm asta. Fotbalul e dezastru.”, au fost cuvintele lui Dan Petrescu.

Cine va apăra poarta lui CFR

În sezonul trecut, Dan Petrescu a oscilat între Cristi Bălgrădean și Letica, dar acum, tehnicianul român este pregătit să se folosească de fostul dinamovist la cote maxime. "Pufi" a fost prezent în 15 partide în sezonul 2021/22, pentru CFR Cluj, unde a încasat patru galbene și un cartonaș roșu.

„Bălgrădean va apăra. Sunt foarte mulțumit de el. Și Sava a apărat bine în pregătiri”, a spus Dan Petrescu, înainte de plecarea în Armenia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies