Polonezii, gata sa rescrie istoria: "Stelistii gresesc sub presiune!" Cum pregateste Legia returul cu Steaua:

Autor: Sport.ro
Luni 26 August 2013, 19:38

	Polonezii, gata sa rescrie istoria: "Stelistii gresesc sub presiune!" Cum pregateste Legia returul cu Steaua:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Meciul de maine de la Varsovia e la fel de important pentru Jan Urban, care poate sa duca o echipa poloneza in grupele Ligii dupa 16 ani!

"In cariera mea, au existat mai multe partide importante. Dar doar in cea de jucator, aceasta e cea mai mare provocare pentru mine ca tehnician. Adevarul e ca avem sansa sa scriem istorie. Si am incredere in jucatorii mei, sunt convinsi ca vor fi concentrati 100% si, prin ambitie, putem elimina Steaua. Inainte de partida, o consideram pe Steaua favorita, dar rezultatul din tur ne da incredere. Avem un mic avantaj si trebuie sa profitam de el "
, a spus Urban, la conferinta de presa.

Acesta este convins ca stelistii pot ceda in fata presiunii, asa cum au demonstrat la meciul tur.

"Steaua este o echipa tehnica, foarte bine pregatita fizic, careia ii place sa atace. Dar daca vom pune presiune pe ei, sunt convins ca vor gresi. S-a vazut si in meciul tur ca pot gresi in aparare. Pintilii e un jucator de mare valoare, dar Steaua are solutii sa il inlocuiasca. Am inteles ca nu se stie sigur daca va evolua Chiriches, asta e o veste buna. Sper sa profitam de eventualele probleme avute de ei, dar nu va pot spune prea multe lucruri despre tactica noastra.", a mai spus Urban.

Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT