Polonezii, gata sa rescrie istoria: "Stelistii gresesc sub presiune!" Cum pregateste Legia returul cu Steaua:

Luni 26 August 2013, 19:38

	Polonezii, gata sa rescrie istoria: "Stelistii gresesc sub presiune!" Cum pregateste Legia returul cu Steaua:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Meciul de maine de la Varsovia e la fel de important pentru Jan Urban, care poate sa duca o echipa poloneza in grupele Ligii dupa 16 ani!

"In cariera mea, au existat mai multe partide importante. Dar doar in cea de jucator, aceasta e cea mai mare provocare pentru mine ca tehnician. Adevarul e ca avem sansa sa scriem istorie. Si am incredere in jucatorii mei, sunt convinsi ca vor fi concentrati 100% si, prin ambitie, putem elimina Steaua. Inainte de partida, o consideram pe Steaua favorita, dar rezultatul din tur ne da incredere. Avem un mic avantaj si trebuie sa profitam de el "
, a spus Urban, la conferinta de presa.

Acesta este convins ca stelistii pot ceda in fata presiunii, asa cum au demonstrat la meciul tur.

"Steaua este o echipa tehnica, foarte bine pregatita fizic, careia ii place sa atace. Dar daca vom pune presiune pe ei, sunt convins ca vor gresi. S-a vazut si in meciul tur ca pot gresi in aparare. Pintilii e un jucator de mare valoare, dar Steaua are solutii sa il inlocuiasca. Am inteles ca nu se stie sigur daca va evolua Chiriches, asta e o veste buna. Sper sa profitam de eventualele probleme avute de ei, dar nu va pot spune prea multe lucruri despre tactica noastra.", a mai spus Urban.

Comisia Europeană critică modificările aduse prin OUG legilor justiției și cere explicații
BRAT