Dan Petrescu CFR Cluj Young Boys Berna Calificari

Dan Petrescu, tranșant după Young Boys - CFR: „Eu eram luat la mișto, dar nu s-a văzut niciodată diferența”

Dan Petrescu a vorbit despre prestația fostei sale echipe sub comanda lui Șumudică. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 August 2021, 09:38
Data actualizarii: Joi 12 August 2021, 10:07

CFR Cluj a fost eliminată din turul trei preliminar al Champions League de Young Boys. După 1-1 în Gruia, echipa pregătită de Șumudică nu a avut nicio șansă la Berna, cu toate că a deschis scorul în minutul 4. La sfârșitul primei reprize, elvețienii au reușit să întoarcă scorul și să intre la cabine cu un avantaj de două goluri, 3-1, iar actul secund a rămas intact. 

Dan Petrescu, antrenorul care a reușit să o ducă pe CFR în grupele Europa League și în primăvara europeană a vorbit despre prestația fostei sale echipe. Tehnicianul este de părere că Yong Boys nu este mai puternică decât Sevilla, Lazio, Rennes, Dinamo Zagreb sau Celtic, formații pe care clujenii le-au înfruntat în cupele europene când el era pe banca tehnică.

  • Dan Petrescu, tranșant după Young Boys - CFR: „Eu era luat la mișto, dar nu s-a văzut niciodată diferența”

 

Petrescu: „Dacă spuneam eu că Young Boys are un lot fantastic, eram luat la mișto”

 

Dacă spuneam eu că Young Boys are un lot fantastic, eram luat la mișto. Când eu ziceam ce bună e Astana, Slavia, Young Boys, eram luat la mișto. În meci nu s-a văzut niciodată diferența dintre CFR și Sevilla, Lazio sau Dinamo Zagreb. Nu cred că Young Boys e mai bună decât Lazio, Rennes, Dinamo Zagreb sau Celtic.

Toată lumea zice că a fost diferența prea mare, dar ăștia au fost mai buni decât echipele pe care le-am enumerat mai devreme? Nu cred! Acum se spune că CFR este o echipă ofensivă, iar înainte se spunea că jucăm lungă și pe a doua. Vă rog frumos să vă uitați la rezultate, atât vreau să zic. Puteți analiza, eu nu pot spune ce cred despre CFR”, a declarat Dan Petrescu pentru DigiSport

Tehnicianul român a reușit să câștige trei campionate cu CFR Cluj, pe lângă cel cu Unirea Urziceni.

Din februarie 2021, Petrescu este liber de contract, după ce a plecat de la Kayserispor după doar opt etape, invocând anumite probleme de familie care nu puteau fi amânate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!