Stranieri

Dan Petrescu se poate întoarce în campionatul pe care îl îndrăgește! Antrenorul este curtat de un club important

Fostul tehnician al CFR-ului poate reveni pe banca tehnică. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 14:17
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 14:49

Dan Petrescu este pe punctul de a se întoarce în antrenorat. Fostul tehnician al CFR-ului este pe lista scurtă a celor de la FC Rostov, conform publicației rusești sports.ru. De asemenea, luna trecută, într-un interviu acordat pentru news.sportbox.ru a declarat că și-ar dori să se întoarcă în Rusia.

Dan Petrescu: „Vreau să lucrez în Rusia!”
 

Urmăresc meciurile şi ştirile din campionatul vostru, pentru că vreau să mă întorc în Rusia. Am multe oferte de la ţările din Golf, dar i-am spus agentului meu că vreau să lucrez în Rusia.

  • Dan Petrescu se poate întoarce în campionatul pe care îl îndrăgește! Antrenorul este curtat de un club important

Recent am avut contacte cu unul dintre marile cluburi ruseşti, cineva mi-a promis o slujbă în Rusia, în vară, eram pe lista candidaţilor, dar până la urmă au ales un alt antrenor. Cu toate acestea, nimic nu s-a schimbat, aş vrea să mă întorc să lucrez în ţara dumneavoastră.

Aş dori să accept o ofertă din Rusia. Dacă nu vine, atunci mă voi relaxa o vreme. Lucrez ca antrenor de 22 de ani fără pauză, CV-ul meu este plin, aşa că pauza actuală este importantă şi utilă pentru mine”, a precizat Petrescu pentru publicația rusă.

Antrenorul român ajuns prima dată în Rusia în decembrie 2009, când a pregătit-o pe Kuban Krasnodar. În august 2012 avea să plece la Dinamo Moscova, unde urma să stea până în aprilie 2014. Petrescu s-a mai întors în iunie 2016 la Kuban, dar după 16 etape a semnat cu Al-Nasr.

În acest moment, FC Rostov este pe locul 19 în campionat. Dacă ar fi numit pe banca tehnică, Petrescu va fi în aceeași situația ca ultima dată. Pe 11 ianuarie 2021 era angajat de Kayserispor pentru a salva echipa de la retrogradare, dar după numai 8 etape a demisionat, invocând niște probleme de familie care nu puteau fi amânate. 

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies