"Golul care-mi va ramane mereu in minte este cel marcat impotriva Romaniei" Marturisirea emotionanta a lui Payet pentru UEFA

"Golul care-mi va ramane mereu in minte este cel marcat impotriva Romaniei" Marturisirea emotionanta a lui Payet pentru UEFA

Meciul de 10 la ProTV: Marti, 22:00, Croatia - Spania | Miercuri, 22:00, Suedia - Belgia

Payet traieste un turneu de vis. Are doua goluri marcate pana acum la Euro, dintre care unul cu Romania, in ultimele minute, dupa o executie superba.

Intr-un interviu acordat pentru UEFA, Payet spune ca nu va uita niciodata golul reusit impotriva Romaniei, in partida de deschidere de la Euro.

"De la inceputul turneului m-am simtit foarte bine. Sunt increzator in fortele mele iar asta m-a ajutat sa evoluez fara presiune si sa obtin performante individuale foarte bune."

"Cu toata sinceritatea, golul care-mi va ramane mereu in minte este cel marcat impotriva Romaniei. A fost un joc extrem de dificil, iar golul a venit in ultimul minut, asa ca a fost intr-adevar o mare satisfactie pentru mine"

"Am parcurs un drum lung. In urma cu doar cateva luni nu stiam nici daca voi prinde lotul pentru Euro. Am muncit foarte mult si ma bucur ca am avut un sezon foarte bun cu echipa mea de club, asta in ciuda faptului ca am lipsit doua luni din cauza unei accidentari. Starea mea de dupa meci nu a fost decat o eliberare a intregii tensiuni acumulate pana atunci", a declarat Payet.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Nicușor Dan a anunțat un acord politic pe bugetul Capitalei. E posibilă convocarea unei ședințe CGMB
BRAT
Modifică setările cookies